Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ: Δυστυχώς οι ευχές και οι υποσχέσεις κάποιων το καλοκαίρι κοστολογήθηκαν τελικά 10€ παραπάνω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δεν γνωρίζουμε κατ’ εντολήν ποιού και γιατί ο οδηγός του Δήμου μια ημέρα πριν το τελευταίο ματς της ομάδας μας, ζήτησε περισσότερα χρήματα από τα συμφωνηθέντα για να μεταφέρει την ομάδα (40€ αντί 30€) και εν τέλει αρνήθηκε να την μεταφέρει. ....
Δυστυχώς οι ευχές και οι υποσχέσεις κάποιων το καλοκαίρι οτι θα στηρίξουν την προσπάθεια του ΔΣ να συνεχίσει, για να υπάρχει αθλητικός σύλλογος στο χωριό, κοστολογήθηκαν τελικά 10€ παραπάνω, αλλά η προσπάθεια μας δεν θα μείνει στην μέση.
Ενημερώνουμε όσους «ενδιαφέρονται» για τον ΕΛΑΤΕΙΑΚΟ, ότι ο Σύλλογος εκπροσωπείται στο ΣΥΝΟΛΟ του από αθλητές παιδιά του χωριού, στηρίζει και στηρίζεται από τις επιχειρήσεις του χωριού, δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει ό,τι χρειαστεί για το καλό των αθλητών και της ομάδας, αλλά δεν θα ανεχτεί τον εμπαιγμό απο κανέναν, αξιωματούχο ή μη.
Επίσης ενημερώνουμε τους γονείς των αθλητών και τους αθλητές οτι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ασφαλή και άνετη μεταφορά της ομάδας στα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια.
Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους, χορηγούς και εθελοντές που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν εμπράκτως και όχι με ευχολόγια την προσπάθεια των αθλητών και της διοίκησης και σας καλούμε να βρεθείτε κοντά στα παιδιά στο κρίσιμο ματς με τον Κηφισσό Κ.Τιθορέας, στο γήπεδο μας το προσεχές Σάββατο.

​​ Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου