Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ο πρόεδρος της Πολυδρόσου κ. Α.Μουλαράς τονίζει «Εφιάλτης η καθηµερινότητα»


-Κάνει ειδική μνεία στο κληροδότημα Μαρρέ που είναι ετοιμόρροπο και δεν έχει γίνει καμιά  επισκευή από το δήμο....

Βραχνά  χαρακτηρίζει την  καθημερινότητα στην τοπική κοινότητα  Πολύδροσου Παρνασσού, με δηλώσεις του στην ΩτΦ  ο πρόεδρος της Τ.Κ.  Αργύρης Μουλαράς τονίζοντας  ότι δεν έχει προχωρήσει η επίλυση κανενός από τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής .
Ειδικότερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χτες το μεσημέρι ο κ Μουλαράς τόνισε ότι   το σημαντικότερο όλων που δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί είναι  η “Υδροδότηση  Πλατάνου  με καλλιέργεια της πηγής και κατασκευή δικτύου  που να την συνδέει με την   κεντρική δεξαμενή”. 
Πρόκειται για ένα  έργο που διαθέτει μελέτη από το 2008 και  αν είχε υλοποιηθεί θα ελάφρυνε οικονομικά το Δήμο καθώς κάθε χρόνο δαπανούνται περί τα 70.000 ευρώ για λογαριασμούς ρεύματος, όπως επισημαίνει .
Επίσης  αναφέρθηκε στο θέμα του βιολογικού καθαρισμού  και στην ανύπαρκτη προβολή  και εκμετάλλευση των αρχαιολογικών χώρων  της κοινότητας του. Αναφερόμενος στο κληροδότημα Μαρέ υποστήριξε ότι το κτίριο είναι έτοιμο να πέσει ολόκληρο καθώς έχει ήδη καταρρεύσει ένα μέρος του και ενώ από τη στιγμή που έχει  περάσει στην διαχείριση  του  δήμου  δεν έχει γίνει καμία επισκευή πόσο μάλλον η λείτουργία του σαν μουσείο ή άλλης χρήσης οίκημα όπως είχε συζητηθεί.
Απελπιστική,  μας είπε πως είναι και η κατάσταση με τα καθημερινά προβλήματα της κοινότητας  όσο αναφορά τα θέματα βλαβών στην περιοχή. Υπάρχουν για όλη την ευρύτερη περιοχή μόλις δύο υπάλληλοι, οι οποίοι προσλήφθηκαν με οκτάμηνα οι που δεν προλαβαίνουν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις βλάβες υδροδότησης έτσι ώστε να δημιουργούνται  πολλές καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα των παραπάνω  για μία κλήση βλάβης, μέσω φαξ,  να υπάρχει   λύση μετά από τέσσερις ή πέντε ημέρες  μιας και η ΔΕΥΑΔ αποφασίζει μόνο πως θα λειτουργήσουν οι παραπάνω υπάλληλοι, τονίζει ο κύριος Μουλαράς . 
Οι δρόμοι τείνουν να γίνουν εφιάλτης για τον κ. Μουλαρά ο οποίος δεν έχει ούτε λίγη πίσσα αλλά και κανένα από τα υπόλοιπα υλικά να καλύψει τις λακκούβες. «Αντιλαμβάνεστε  τι είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε από τους συμπολίτες μας που απολύτως δικαιολογημένα εξοργίζονται . Και φτάνουμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε εντέλει, ποιός είναι ο ρόλος των τοπικών συμβουλίων όταν δεν ικανοποιούνται αιτήματα όπως λίγη πίσσα ή κάποιες λάμπες», υποστηρίζει.
Τέλος παρουσίασε και τα έργα της κοινότητας που έχουν υλοποιηθεί και είναι: Η αντικατάσταση  αμιαντοσωλήνες 150 μέτρων Η  ασφαλτόστρωση κοινοτικού δρόμου μήκους περίπου  500 μέτρων. Η  αποπεράτωση των έργων στο Δημοτικό Σχολείο (περίφραξη , τάπητας γηπέδου , φωταγώγηση κ.α.) . 
Αναφέρθηκε και στις εργασίες επισκευών του  κτηρίου του Γυμνασίου οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη έτσι ώστε  να μπορέσουν να  μεταφερθούν και να στεγαστούν οι  δημοτικές υπηρεσίες .
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

4 σχόλια:

  1. Τι μας είπες βρε Αργύρη
    το νερό είναι ακριβό,
    το χωριό μέσα στη μπόχα
    δίχως βιολογικό.

    Οι λακκούβες μες τους δρόμους
    γίνονται και πιο βαθιές
    και οι κάδοι οι σπασμένοι
    μύριες βγάζουν μυρωδιές.

    Περιουσία είναι όλων
    η οικία του Μαρρέ
    μα τον Δήμο τι τον νοιάζει
    έχει χρήματα αρκετά,
    που αλόγιστα ξοδεύει
    στην οικία Πανουργιά.

    Σαν κροκόδειλοι μην κλαίτε
    όλοι εσείς οι εκλεχτοί
    ο καθείς έχει ευθύνη,
    το έργο έχει ξαναγίνει
    και εγώ στο υπογράφω
    θα επαναληφθεί!

    ΠΑΤΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΉ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ Ο Κ ΠΑΝΑΓΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΊΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΚΑΙΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήρες πρόεδρε 10000 σε 4 χρόνια ,δηλ.208/μήνα , χα χα χα ας γελάσουμε με τις παροχές του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χωρις διαθεση υποστηριξης της Δημοτικης Αρχης , πήρε όσα ζήτησε ή εφερε αποδειξεις. Οταν τελειωνει το χιλιαρικο ανανεωνεται η παγια προκαταβολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή