Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Γεώργιος Δρακάκης: Ο Ψευτοδήμαρχος…και η πολιτική απάτη


Ενδεικτική του τρόπου λειτουργίας του απερχομένου δημάρχου Δελφών η απολογητική «απάντηση» στην προσφυγή μας για την ανήκουστη επιλογή του να μην εφαρμόζει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών ακόμη και μετά τις δεύτερες συστάσεις – οδηγίες του Υπουργείου! .....

Ο δήμαρχος απέστειλε λάθος διατυπωμένα το  Αποφασιστικό για την ίδρυση του δημοτικού λιμενικού ταμείου  με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει Προεδρικό Διάταγμα. Το υπουργείο του ζήτησε συμπλήρωση- ορθή επνάληψη  δηλαδή να αναφέρεται λεπτομερώς η προβλεπόμενη διαδικασία μεταφοράς α) εναπομεινουσών αρμοδιοτήτων του λιμενικού φωκίδας στο δημοτικό λιμενικό Γαλαξειδίου β) η αλλαγή έδρας γ) μετονομασία σε δημοτικό λιμενικό δήμου Δελφών και ο ίδιος το αρνείται, διαψεύδοντας την  Προϊσταμένη του τμήματος Νομικών προσώπων του Υπουργείου Εσωτερικών, την κ. Κατσίκα, η οποία χειρίζεται το θέμα!
 Και προσπαθεί να πει, τι; Να κάνει, τι;
Ότι δήθεν αντέγραψε αυτούσια την απόφαση της Δ.Ε Ιτέας και την απέστειλε στο Υπουργείο ? Η Δ.Ε. Ιτέας είναι υπεύθυνη κε Δήμαρχε και Κα Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου για την σύνταξη των αποφάσεων προς αποστολή στα Υπουργεία ? ή ο Δήμος Δελφών ?
Η πολιτική σας απάτη  έχει ξεπεράσει κάθε όριο !!!
Επίσης  Παραθέτοντας τις αδιάψευστες σχετικές Αποφάσεις των Οργάνων της Αυτοδιοίκησης… ένα μόνο μπορούμε να πούμε εμείς:
Κατανοούμε τις «επιταγές», τις υποχρεώσεις, τις συγγένειες, τους σώγαμπρους και τις απαιτήσεις.
Αλλά λυπόμαστε για την κατάντια του θεσμού και του τόπου… και των ανθρώπων του.
 Μα σε λίγο που τελειώνει αυτή η … περιπετειώδης θητεία, κάποιοι θα επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους με όρους ακόμη πιο λυπηρούς…
ΑΠΟΔΕΙΞΗ:
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣ Ιτέας
  1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣ Κίρρας
  2. ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣ Τριταίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου