Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Υψηλοί στόχοι με όρεξη για δουλειά από τον Απόλλωνα Ευπαλίου για τη νέα σεζόν!

Σε μια παρουσίαση επαγγελματικού επιπέδου, η διοίκηση του Απόλλωνα Ευπαλίου παρουσίασε χθες Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, τους στόχους της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019, δίνοντας έμφαση:....
α) στην αγωνιστική αναβάθμιση της ομάδας των Ανδρών με νέο τεχνικό διευθυντή το Γιώργο Μίχο, και τουλάχιστον 6 μεταγραφές παικτών που θα προστεθούν στον βασικό περσινό κορμό που ανανέωσε την παρουσία του στην ομάδα, ώστε στα 30 χρόνια ιστορίας του, ο Απόλλωνας Ευπαλίου να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδό του στην Γ’ Εθνικήβ) την δημιουργία, λειτουργία και στελέχωση της Ακαδημίας Νέων του Απόλλωνα Ευπαλίου για παιδιά 7-14 ετών, υπό τους Πάνο Γκαμέρα και Νίκο Σπυρόπουλο και γ) την διευθέτηση των λεπτομερειών που αφορούν στο γήπεδο Ευπαλίου, η άδεια για το οποίο ήδη υπογράφηκε και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ευπαλίου, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κούγιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «είχαμε δεσμευθεί να κάνουμε την ομάδα Οικογένεια και αυτό το πετύχαμε σε ενδο-αγωνιστικό και εξω-αγωνιστικό επίπεδο. Πλέον βάζουμε τον πήχη υψηλότερα. Τα νέα αποκτήματα της ομάδας, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Χρήστου Φλέγγα και του νέου τεχνικού διευθυντή Γιώργου Μίχου θα φτάσουν την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι, ενώ ξεκινάμε όλοι μαζί την προσπάθεια ενίσχυσης της Ακαδημίας, μια προσπάθεια που οφείλουν να αγκαλιάσουν όλοι, καθώς σε αυτήν δεν περισσεύει κανείς».
Έγινε αναλυτική παρουσίαση των στόχων που έχουν ήδη επιτευχθεί, με έμφαση και στην εμφάνιση της ομάδας, αλλά και στα δημιουργία φίλαθλου κοινού (είναι διαθέσιμες οι νέες κάρτες Φιλάθλου, κασκόλ αλλά και επετειακή εμφάνιση για τα 30 χρόνια της ομάδας), ενώ η διοίκηση δεσμεύθηκε να συνεχίσει όλες τις δράσεις της για αμέριστη επικοινωνία των φιλάθλων εντός και εκτός Ευπαλίου με την ομάδα τους
Μήνυμα στήριξης για την Ακαδημία αλλά και τους στόχους της ομάδας Ανδρών απέστειλε και το αδελφό σωματείο του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ με τη σειρά τους ο προπονητής Χρήστος Φλέγγας και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μίχος, παρουσίασαν τις λεπτομέρειες των σχεδιασμών τους για τη νέα χρονιά που έρχεται.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση της επετειακής φανέλας των 30 χρόνων από τον αρχηγό Ηλία Κοντό, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν όλοι οι νέοι παίκτες της ομάδας, Αλέξης Μίχος, Γιάννης Μπράνης, Δημήτρης Φλέγκας, Κώστας Ψυχογιός, Μπάμπης Παπανδρέου. Το χειροκρότημα και τα φωτογραφικά φλας έκλεψαν και τα «κορίτσια» του Απόλλωνα Ευπαλίου!
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, ενώ μήνυμα για την αναβάθμιση του αθλητισμού σε τοπικό επίπεδο και σύνδεσή του με την τουριστική προώθηση του τόπου μας, έστειλε ο εμπνευστής και διοργανωτής του διάσημου πλέον Tihio Race, Θωμάς Ρούμπας, που δήλωσε υποστηρικτής των προσπαθειών της διοίκησης του Απόλλωνα Ευπαλίου για αναβάθμιση του Σωματείου. Κάλεσμα σε οικονομική ενίσχυση της ομάδας έκανε και ο Γενικός Αρχηγός της και πρόεδρος Ευπαλίου, Κώστας Τσιούστας, ενώ τον λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης χαιρετίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας, ευχόμενος καλή επιτυχία και επισημαίνοντας τη στήριξη του δήμου σε κάθε προσπάθεια των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της Δωρίδας. Μήνυμα συνεργασίας και στήριξης και από την ΕΠΣ Φωκίδας που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον αντιπρόεδρό της και ιστορικό πρόεδρο του Απόλλωνα Ευπαλίου κ. Δημήτρη Σπυρόπουλο, αλλά και από τους Σάκη Παπαδόπουλο γραμματέα της ΕΠΣ και Παναγιώτη Παύλου, μέλος του Δ.Σ.
Παρόντες στην εκδήλωση οι παίκτες και το Δ.Σ. του Απόλλωνα, ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Ευσταθίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαράλαμπος Κατσαρός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Φλέγγας, Γιώργος Αρτινόπουλος και Αντώνης Γιαννόπουλος,  ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας Περικλής Λουκόπουλος και Ανδρέας Παπαδάκης, πρόεδροι χωριών, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ NAFPAKTIANEWS 
ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=3vdxRoZSj9Q


ΠΗΓΗ: apollonefpaliou.webnode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου