Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Με την υποστήριξη της ΔΕΘ το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας – Κτηνοτροφίας Agrofest Στερεάς Ελλάδας


Οι συμμετοχές αυξάνονται, οι ενδιαφερόμενοι έχουν λίγο ακόμα χρόνο για να κλείσουν θέση .....

Την υποστήριξη του Εθνικού Φορέα Διοργάνωσης Εκθέσεων, Συνεδρίων & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, ΔΕΘ – HELEXPO A.E. εξασφάλισε το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας – Κτηνοτροφίας, Agrofest Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο Επιχειρηματικό Πάρκο της Λιβαδειάς, μαζί με το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών.
Η υποστήριξη του διεθνώς αναγνωρισμένου φορέα της ΔΕΘ – HELEXPO A.E. αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών που καταβάλλουν για την καθιέρωση του Agrofest ως Θεσμού της αγροτικής επιχειρηματικότητας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η εταιρεία EXPO EXPERT-Ελευθέριος Μποτονάκης η οποία έχει την τεχνική υποστήριξη του Agrofest Στερεάς Ελλάδας
Το ενδιαφέρον για το γεγονός του... Σεπτεμβρίου για τον αγροτικό τομέα, στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας –Κτηνοτροφίας, Agrofest Στερεάς Ελλάδας, εκ μέρους των επιχειρήσεων καταγράφεται ιδιαίτερα έντονο, με τις συμμετοχές από όλη τη γκάμα των επιχειρήσεων του αγροτικού τομέα να έχουν ήδη ξεπεράσει τις 60.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου