Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Λαογραφικός – Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου - Τακτική Γενική Συνέλευση στις 25 Αυγούστου

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    Ο Λαογραφικός – Ιστορικός  Σύλλογος Πολυδρόσου συγκαλεί  Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης στην Πολύδροσο .....

Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Γ.Σ. θα είναι :
 -Απολογισμός  Πεπραγμένων και Οικονομικός Απολογισμός  επί θητείας του νυν Δ.Σ. (περιόδου Αυγ. 2016 – Αυγ. 2018 ) .
 - Συζήτηση - κατάθεση προτάσεων σχετικών με την περαιτέρω πορεία και το μέλλον του Συλλόγου .
     Παρακαλούνται τα  ενεργά και μη ενεργά μέλη (παλαιά μέλη), ως και κάθε συγχωριανός μας και φίλος του Συλλόγου που ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον του, να προσέλθουν στη Γ. Σ και να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους σχετικά με τη χρησιμότητα και τη συνέχιση ύπαρξης και δραστηριοποίησης του.
      Ιδιαίτερα παρακαλούνται και καλούνται τα παλαιότερα και από ιδρύσεως του Συλλόγου εγγεγραμμένα μέλη που για οποιονδήποτε λόγο, τα τελευταία χρόνια, κατέστησαν ανενεργά , να προσέλθουν στη Γ.Σ. και να επιβεβαιώσουν την επιθυμία τους να καταστούν και πάλι ενεργά μέλη καταβάλλοντας  το ποσό μίας και μόνο ετήσιας συνδρομής .
         Αυτονόητη θα πρέπει να θεωρείται η δυνατότητα υποβολής αίτησης για εγγραφή ως μέλους του Συλλόγου κάθε συγχωριανού μας και συμπατριώτη μας που πληροί της εκ του Καταστατικού του προϋποθέσεις  .
                                                                        Με τιμή  Το Δ.Σ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.