Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ - “KIPOS BY ΚΑΤΩΙ”


Σε ένα σημείο του χωριού μας λίγο ξεχασμένο και καθόλου κεντρικό, δυο άνθρωποι με ανήσυχο, προοδευτικό και ανοιχτό μυαλό, αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι που θα αναδείκνυε την ομορφιά του......

Έτσι λοιπόν, πριν λίγους μήνες, με μπόλικο μεράκι, όρεξη για δουλειά και πρόοδο, με τη συμπαράσταση εκλεκτών  συγχωριανών μας και φυσικά με πολλή αγάπη έγινε το όμορφο «KIPOS BY ΚΑΤΩΙ».
Θα το βρείτε στη περιοχή του Αη Ταξιάρχη. Όπως λέμε στο χωριό «στο πάνω μαχαλά»! Για όσους δε γνωρίζουν το «KIPOS BY ΚΑΤΩΙ» είναι η καλοκαιρινή έκδοση του γνωστού πλέον art restaurant «ΚΑΤΩΙ», που βρίσκεται στη Πολύδροσο Παρνασσού.
Η καλοκαιρινή του, λοιπόν, έκδοση έχει τα πάντα. Ένα ήρεμο περιβάλλον μέσα στο πάρκο, τα υπέροχα πιάτα με βάση και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα, παγωτό, καφέ και φυσικά είναι από τους πιο ωραίους προορισμούς για ένα βραδινό ποτάκι. Όσο για τη παρέα, ακόμη κι αν δεν έχετε οι ιδιοκτήτες του «KIPOS BY ΚΑΤΩΙ» Χρήστος και Βασίλης, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να τους ξέρετε χρόνια!
Κι όλα αυτά, γιατί το καλοκαίρι δεν θέλει μόνο θάλασσα! Υπάρχουν πολλοί θησαυροί και μέσα στο βουνό, χαμένοι σε ένα χωριό, που αξίζει να τους επισκεφτεί κάποιος.
Τολμήστε το!!!!
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  22340-51586    ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου