Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η συνέντευξη του Θ. Μιχελή στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή "Αταίριαστοι"


Συνέντευξη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έδωσε σήμερα στην εκπομπή  «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αθανάσιος Μιχελής. Απαντώντας με τη σειρά στις συγκεκριμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε:.....
Στο θέμα της αξιολόγησης των υπουργών (το λεγόμενο βαθμολόγιο) από τους Βουλευτές, εξήρε την πολιτική στάση του κ. Τσακαλώτου, σημειώνοντας ότι:
«Είναι προφανές ότι η παρουσία του κ. Τσακαλώτου, η πρακτική του και οι πολιτικές του ομιλίες στη Βουλή, βαθμολογούνται με άριστα» και συνέχισε λέγοντας ότι: «Υπάρχει μια κουλτούρα στην Αριστερά, είναι η κουλτούρα της συλλογικότητας, της κριτικής και της αυτοκριτικής, που δεν υπάρχει στα άλλα κόμματα. Μέσα σε αυτή την κουλτούρα έρχεται και η συγκεκριμένη αξιολόγηση».
Αναφερόμενος σε ερώτηση σχετική με την αποχώρηση Δημ. Καμένου επισήμανε ότι «μάλλον αργά έφυγε» από τους ΑΝ.ΕΛ. έχοντας μια δεξιά και ακροδεξιά πολιτική ατζέντα διαφορετική, όπως είναι φυσικό από την πολιτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα θετικά της οικονομίας τα οποία δεν χρειάσθηκε να τονίσει εφόσον γι΄ αυτά, όπως είπε, έχουν αναφερθεί τόσο ο ίδιος ο κ. Μοσκοβισί όσο και ευρωπαϊκοί πολιτικοί παράγοντες.
Σχολιάζοντας για τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΕΒ ο κ. Μιχελής διερωτήθηκε τι εννοεί ο κ. Φέσσας με την λέξη «κανονικότητα»; Εννοεί το οκτάωρο ή το δωδεκάωρο; Εννοεί την δηλωμένη εργασία για την οποία υποχρεούται να πληρώνει εισφορές ο εργοδότης ή την αδήλωτη εργασία και χωρίς ποινή; Και συνέχισε, επισημαίνοντας ότι «οι δηλώσεις του Προέδρου του ΣΕΒ δεν ταυτίζονται με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΓΕ.ΣΕ.ΒΕ, για τις Μικρές και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» και στις προσπάθειες που γίνονται να επιστρέψουμε στις παλιές συνθήκες εργασίας του οκτάωρου, όπου το ΣΕΒ δεν συμφωνεί, επιδιώκοντας έναν εργασιακό μεσαίωνα.
Τελειώνοντας ο κ. Μιχελής σημείωσε ότι πράγματι «υπάρχουν καλοί και κακοί εργοδότες όπως και καλή και κακή επιχειρηματικότητα. Η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα των τελευταίων δεκαετιών είναι κακή επιχειρηματικότητα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου