Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας:Προμήθεια και εγκατάσταση στο τμήμα των Χειρουργείων: «αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα»

Στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προμήθεια και εγκατάσταση μίας νέας επένδυσης στο τμήμα των Χειρουργείων: ....
«αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα». Πρόκειται για ένα έργο αναβάθμισης της λειτουργίας των χειρουργείων, προϋπολογισμού της τάξης των 60.000 €, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας, επιπρόσθετα στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου.
Το νέο μηχάνημα τέθηκε σε λειτουργία και διασφαλίζει την ψύξη των χώρων, χειρουργείων και αποστείρωσης, σύμφωνα με τις ανάγκες λειτουργίας. Είναι ένα μηχάνημα πλήρως αυτοματοποιημένης λειτουργίας που συνδυάζει υψηλή ποιότητα, χαμηλό κόστος λειτουργίας και διαθέτει χαρακτηριστικά τεχνολογίας αιχμής. Η προμήθεια του αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος έγινε προς αντικατάσταση των μηχανημάτων κεντρικού κλιματισμού των Χειρουργείων, παλαιάς τεχνολογίας (περίπου 30 ετών), χαμηλής απόδοσης, τα οποία αντιμετώπιζαν σημαντικές βλάβες. Οι επιπλέον ενέργειες που απαιτούνται για την αποδοτικότερη λειτουργία του εξοπλισμού, πραγματοποιούνται με άμεση προτεραιότητα.
Παρά τις δυσχέρειες, διοικητικές και τεχνικές, που προέκυψαν κατά τις διαδικασίες για την προμήθεια, οι υπηρεσίες εργάστηκαν με επιμονή, για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.
Η αναβάθμιση της λειτουργίας των χειρουργείων παρέχει μεταξύ άλλων και ευνοϊκότερες συνθήκες εργασίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Η προσπάθεια για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου, ως αξιόπιστο σημείο αναφοράς στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς όφελος των ασθενών, συνεχίζεται.

Η Διοικήτρια

Ευφροσύνη Αυγερινού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.