Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

«Εντυπωσιακή η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, στην Λίμνη Πλαστήρα.»



Εντυπωσίασε το κιθαριστικό κοινό της Ελλάδας, για μία ακόμη φορά, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κιθάρας της Ευρώπης,....
στην Λίμνη Πλαστήρα, στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Μαέστρου και Κιθαριστή Πέτρου Ρίστα και Σολίστ τον Στέλιο Γκόλγκαρη, (Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών), αλλά και τον Βολιώτη, Ντίνο ΓκρίνιαΣυγκίνησαν με την ερμηνεία τους, ο Τραγουδιστής, Κώστας Ζεμπίλας, η μουσικός και παιδαγωγός κ. Αρετή Παναγιωτακοπούλου η οποία εντυπωσίασε όχι μόνο με την φωνή της αλλά με την εντυπωσιακή της παρουσία και την ερμηνεία της και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας Βολιώτης, κιθαριστής και παιδαγωγός Τάσος Ιωακειμίδης.
Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία και έγινε ουσιαστικά Παγκόσμια,  χάρις στο ψηφιακό CD, που κυκλοφορεί  από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς
Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, δόθηκαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Nevros, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Θεσσαλίας.






5 σχόλια:

  1. Ό,τι αναφέρετε είναι σωστά αλλά σας διέφυγε κάτι. Στο τραγούδι δεν ήταν μόνο ο Κώστας Ζεμπίλας αλλά και η μουσικός και παιδαγωγός κ. Αρετή Παναγιωτακοπούλου η οποία εντυπωσίασε όχι μόνο με την φωνή της αλλά με την εντυπωσιακή της παρουσία και την ερμηνεία της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλόν είναι να δημοσιεύσετε εκ νέου και Συμπληρωματικά να αναφέρετε ότι στην κιθαριστική ορχήστρα Βόλου - Μαγνησίας η οποία παρουσιάστηκε στην Λίμνη Πλαστήρα, η μόνη και ξεχωριστή κυρία η οποία και φαίνεται με την κιθάρα στο κέντρο της ορχήστρας, τραγούδησε και εντυπωσίασε με την ωραία παρουσία της , την ωραία φωνή της και την ξεχωριστή ερμηνεία της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά η συγκεκριμένη κυρία εντυπωσίασε όχι μόνο ως εμφάνιση αλλά και από την ερμηνεία της -όπως πληροφορηθήκαμε- διότι δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε στην συγκεκριμένη συναυλία λόγω άλλης μουσικής μας υποχρέωσης. Ζητήσαμε και μάθαμε το όνομά της. Συμμετείχε όχι μόνο στο κιθαριστικό σύνολο αλλά και τραγούδησε. Είναι η κ. Αρετή Παναγιωτακοπούλου που ζει στον Βόλο και θα μας ενδειέφερε να την συναντήσουμε.

      Διαγραφή
  3. Όλα καλά, αλλά αλλά ξέρεις τι παρατηρώ Πολύδροσε? Δεν ανεβάζεις καθόλου φωτογραφίες για αυτές τις εκδηλώσεις με το ακροατήριο ούτε εδώ , ούτε στη Αμφίκαια. Υπάρχει ακροατήριο ή οι καλλιτέχνες παίζουν μόνοι τους ή μπροστά το πολύ σε 5-6 νοματαίους ? Ανέβασε και εικόνες από τον κόσμο σε παρακαλώ να ενημερωθούμε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η παρατήρησή σας. Το ίδιο έχει κάνει και με την κιθαριστική ορχήστρα Βόλου - Μαγνησίας όπου δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες [ενώ υπάρχουν] ούτε από τους θεατές οι οποίοι παρακολουθούν και ήταν πολλοί καθώς και από την κυρία που τραγουδάει και ήταν πολύ ωραία σαν φωνή και παρουσία.

      Διαγραφή