Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ξεκίνημα στη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση και υψηλό φρόνημα για το Φωκικό


Με τον ενθουσιασμό, τη σεμνότητα και τη σοβαρότητα που αναλογεί σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς και με την αισιοδοξία αλλά και με την επίγνωση ταυτόχρονα των καταστάσεων που επικρατούν πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών ......
στην Άμφισσα η 2η και καταληκτική για φέτος Γενική Συνέλευση των μελών του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ με την παρουσία πολλών φίλων του ιστορικού σωματείου μας.

Στην κεντρική του τοποθέτηση ο Πρόεδρος του συλλόγου οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο, επισημαίνοντας ότι στόχευση των πρωταθλητών Φωκίδας σε πρώτο βαθμό είναι η ανανέωση της παρουσίας της ομάδας στην Γ Εθνική για τη νέα χρονιά δημιουργώντας παράλληλα τς οργανωσιακές και τις αγωνιστικές προϋποθέσεις ώστε η ομάδα που ήδη δημιουργείται στην Άμφισσα τη μεθεπόμενη σεζόν να βάλει τον πήχη σε νέες σημαντικά υψηλότερες βάσεις, όπως αρμόζει στην ιστορία δεκαετιών, στο κύρος και το βάρος της φανέλας που συνοδεύουν το Φωκικό διαχρονικά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ταυτόχρονα, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες τόσο προς το Δήμαρχο Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Άμφισσας Άρη Αγγελόπουλο, όσο και προς τις εταιρείες Imerys βιομηχανικά ορυκτά και Παπαϊωάννου Group - και προσωπικά προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία Πανουργιά Παπαϊωάννου - για την σημαντική όσο και πολύπλευρη συνεισφορά τους στην προσπάθειά της ομάδας μας.

Επιπλέον, ο Ηλίας Τσίγκας ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό του διοικητικού συμβουλίου με νέα πρόσωπα που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ορθή λειτουργία του συλλόγου, ενώ τόνισε πως άμεσα αρχίζουν οι ανακοινώσεις για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ, τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και, βέβαια, την απόκτηση των παικτών που θα ενισχύσουν την ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ και θα δώσουν την ώθηση στην ομάδα για την ικανοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.

Άμεσα, επίσης, αναμένεται η κυκλοφορία των καρτών μέλους (διαρκείας) του συλλόγου, που θα τιμώνται στα 50, 100 και 200 ευρώ. Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ, το οποίο θα ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς μέρες, έχει ήδη αρχίσει τις ενέργειες με κατεύθυνση τη στελέχωση της ομάδας σε έμψυχο υλικό και σύντομα αναμένεται η δημοσιοποίηση των πρώτων ονομάτων παικτών που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας.

Τέλος, ιδιαίτερης όσο και καθοριστικής σημασίας στοιχείο στη σημερινή Γενική Συνέλευση ήταν και η ανακοίνωση από τον Πρόεδρο του συλλόγου μας της σύστασης τμημάτων ακαδημιών ποδοσφαίρου του Φωκικού, κάτι το οποίο αποτελούσε διαχρονικά πάγιο αίτημα των φίλων του συλλόγου και αδήριτη αναγκαιότητα των συνθηκών που χαρακτηρίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου ήδη εδώ και πολύ καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου