Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Στους 88 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι


Στους 88 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς στις 2 τα ξημερώματα κατέληξε στο ΚΑΤ γυναίκα 42 ετών....
η οποία ήταν διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ο αριθμός των εγκαυματιών που παραμένουν σε νοσηλεία είναι 46 ενήλικες, από τους οποίους οι εννέα είναι διασωληνωμένοι και δύο παιδιά τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς ταυτοποιήθηκε και ο 13χρονος που αγνοούνταν στο Μάτι Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού. «Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
To Χαμόγελο του Παιδιού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και απευθύνει έκκληση για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.
amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου