Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Μεχρι 27 Αυγούστου οι αιτήσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα εκπνέει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, σύμφωνα με την επιστολή της ΕΠΣ Φωκίδας προς τα σωματεία.
Η ενημέρωση της Ένωσης προς τα σωματεία αναλυτικά:......

Σας αποστέλλουμε συνημμένα, Δηλώσεις Συμμετοχής των  πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Φωκίδας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019 ( Πρωταθλήματος, Κυπέλλου & Παιδικού), τις οποίες αφού συμπληρώσετε, παρακαλούμε να τις καταθέσετε  στα γραφεία της ΕΠΣ Φωκίδας μέχρι την Δευτέρα  27/08/2018, με το ανάλογο χρηματικό ποσό ως δικαίωμα συμμετοχής.
Σας ενημερώνουμε ότι, έντυπα των δηλώσεων συμμετοχής και των  απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να παραλαμβάνετε και από τα γραφεία της Ένωσης.
Η ως άνω καταληκτική ημερομηνία, κατάθεσης των δηλώσεων  συμμετοχής δεν αφορά τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που τις συνοδεύουν,  τα οποία θα καταθέσετε σε μεταγενέστερο χρόνο.
Η  έναρξη του Παιδικού Πρωταθλήματος θα γίνει περί τα τέλη Σεπτέμβρη και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν εκδώσει Δελτίο Αθλητικής ιδιότητας  και έχουν γεννηθεί από 1/01/2005 και μετά.
                          ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ.
                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ                      ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου