ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
Η Κοινότητα Πολυδρόσου σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους - φορείς που δραστηριοποιούνται στο χωριό, ....
διοργανώνει και φέτος πεζοπορία με σκοπό την περιήγηση και ξενάγηση στην διαδρομή Πλατεία Πολυδρόσου – Μαντάμια –Γουναρέικα – παλιός δρόμος Άνω Σουβάλα – Πλατεία.
Ο Δήμος Δελφών θα χορηγήσει αναμνηστικά μπλουζάκια στους συμμετέχοντες και η διαδρομή δεν θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα αλλά θα υπάρχει συμμετοχή από κάθε ηλικία.
Επίσης θα επιθυμούσαμε την συμμετοχή του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού στην εκδήλωση αυτή με κάποιον εκπρόσωπο και την χορήγηση αναμνηστικών καπέλων αν είναι δυνατόν.
Κατά την πορεία θα γίνουν δύο στάσεις ξενάγησης. Η πρώτη στο Μαντάμι Παπαθανασίου και η δεύτερη στο Πύργο των Μανταμιών και πέριξ.
Ημερομηνία διεξαγωγής 17-6-2018 ημέρα Κυριακή και ώρα εκκίνησης 8 το πρωί στη πλατεία Πολυδρόσου.
Πληροφορίες Κατοίκος Δημήτριος υπεύθυνος ξενάγησης και διαδρομής τηλ.6951800211
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.