Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Επιτυχίες αθλητών A.C. Dragons Taekwondo

A.C. Dragons Taekwondo - Ελένη Ανδρέου.
Με δυναμικό αθλητών απο τις Στερεοελλαδίτικες πόλεις μας Ιτέα, Άμφισσα, Λιβαδειά και Παραλία Διστόμου (Άσπρα Σπίτια),....ο αναγνωρισμένος από το κράτος και Διεθνώς καταξιωμένος σύλλογός μας A.C. Dragons Taekwondo συμμετείχε με χαρά και τιμή στο σημαντικότατο Πρωτάθλημα Τaekwondo της Ε.Τ.Α.Ν.Ε. στην Αθήνα αυτο το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου 2018,στο 9ο Kim & Liu Πρωτάθλημα.
Την 2η θέση κατέκτησε ο αθλητής μας Γιώργος Μπακολουκάς και την 3η θέση η αθλήτριά μας Κατερίνα Μπακολουκά!!!!!Την 5η θέση κατέκτησαν οι αθλητές μας Έλενα Φαράντου, Νικόλαος Μελίδης και Σμαράγδα Ομρι ανάμεσα σε 1600 αγωνιζόμενους αθλητές Taekwondo απο Αναγνωρισμένους Συλλόγους από ολόκληρη την Ελλάδα.Η Ε.Τ.Α.Ν.Ε. για 9η συνεχή χρονιά διοργανώνει αυτό το εξαιρετικό Πρωτάθλημα με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία και κυρίως επιτυχία όσον αφορά την τόνωση της αξίας του σπουδαίου αυτού Ολυμπιακού Αθλήματος για όλους μας,για τα παιδιά μας!!!! 
Μπράβο στην ΕΤΑΝΕ και Μπράβο σε όλους τους συλλόγους που εξαιτίας της αναγνώρισής τους από το κράτος προετοιμάζονται και παρουσιάζουν τους αθλητές τους σε αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση του Taekwondo για την Ελλάδα καθώς το Kim & Liu είναι το σημαντικότερο Πρωτάθλημα Taekwondo στην Ελλάδα ηλικιών αθλητών 6-11 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου