Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Οι παλαίμαχοι του Διαγόρα Πολυδρόσου επικράτησαν με σκόρ 3-2 απέναντι στην ομάδα των παλαιμάχων της Νίκης Λαφυστίου

Στο τελευταίο παιχνίδι τους στις 25-6-2018 στο γήπεδο '' Ιωάννης Κούσουλας '' στην Πολύδροσο οι παλαίμαχοι του Διαγόρα Πολυδρόσου επικράτησαν με σκορ 3-2 απέναντι στην ομάδα των παλαιμάχων της Νίκης Λαφυστίου του νομού Βοιωτίας! .....

Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Διαγόρα στο 25' με τον Άρη Παπαγεωργίου και διπλασίασε τα τέρματα του με τον Άρη Ασπιώτη στο 35', στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 40' με τον Παναγιώτη Κιούση σε 2-1.
Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας τριπλασίασε τα τέρματά του με τον Λουκά Κότσια στο 78' στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ξανά το σκορ στο 85' σε 3-2 με πέναλτι που κέρδισαν και το εκτέλεσε εύστοχα ο Λουκάς Κωσταγιάννης που ήταν αντίπαλος κόντρα στην παλιά του ομάδα τον Διαγόρα! 
Στο 89' ο Δημήτρης Στρωτός (παρατσούκλι Ταληκριάδης,όπου φορούσε και την αυθεντική στολή του Ηλία Ταληκριάδη που του είχαν κάνει δώρο) κατέβασε τα ρολά και με καταπληκτική επέμβαση έκανε την απόκρουση του αγώνα κρατώντας το σκορ σε 3-2, στην συνέχεια και σε αντεπίθεση του Διαγόρα στο 90' ο Παναγιώτης Καραχρήστος έχασε κλασική ευκαιρία για γκολ σε κενή εστία και δεν μπόρεσε να διευρύνει το σκορ που παρέμεινε στο 3-2 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 Η ομάδα του Διαγόρα έπαιξε ποιοτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο ικανοποιώντας έτσι τους αρκετούς οπαδούς του που βρέθηκαν στο γήπεδο! Ευχαριστούμε τον κ.Χρήστο Παπαθανασίου που ήταν ο διαιτητής του αγώνα! 

Οι παλαίμαχοι του Διαγόρα σας εύχονται καλό καλοκαίρι με υγεία και καλή αντάμωση ξανά στα γήπεδα από Σεπτέμβριο με φιλικά παιχνίδια μεγάλης εμβέλειας που έχουν προγραμματιστεί και θα ανακοινωθούν προσεχώς.......!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ.Κ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου