Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ 11ΧΡΟΝΩΝ OPTIMIST

Στο Γαλαξείδι από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου 2018, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαλαξειδίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Δελφών διοργανώνει το Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων OPTIMIST στην πλαζ «ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ»......
Η διοργάνωση αφορά αθλητές ηλικίας 7 έως 11 χρόνων (αγόρια και κορίτσια) που θα αγωνιστούν με σκάφη OPTIMIST (σκάφη ειδικά σχεδιασμένα για νεαρούς αθλητές) και οι συμμετοχές θα φτάνουν περίπου τους 300 αθλητές. Οι ώρες των ιστιοδρομιών είναι Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 12:00πμ, Τρίτη 10:00πμ και Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 10:00πμ.
Σε έναν τόπο όπως το Γαλαξείδι που η ναυτοσύνη και η ναυσιπλοϊα έχουν ρίζες πολλών ετών, η διοργάνωση αυτών των ιστιοπλοϊκών αγώνων  αποτελεί φόρο τιμής στην ιστορία του. Ενώ οι 50
(περίπου) ναυταθλητικοί όμιλοι που θα συμμετάσχουν με τους μικρούς αθλητές τους, αποδεικνύουν την αγάπη και την άρρηκτη σχέση της Ελλάδας με τη θάλασσα και την ναυτική τέχνη.
Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30μμ στο «Μώλο» στην παραλία Γαλαξειδίου με χαρά θα κηρύξουμε την έναρξη των αγώνων και θα υποδεχτούμε τους μικρούς ιστιοπλόους σε μια όμορφη γιορτή όπου πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά, ο αθλητισμός και η θάλασσα!
ΝΑ.Ο.Γ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου