Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ημερίδα στη Λιβαδειά με θέμα ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείαςο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Βοιωτίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας διοργανώνουν ημερίδα με το εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ....

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανάπτυξη της πληροφορικής και η ευρύτατη χρήση του Διαδικτύου έχουν επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στο σύνολο των καθημερινών δραστηριοτήτων, στην παραγωγική διαδικασία, στις συναλλαγές, στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, ακόμα και στον τρόπο σκέψης του σύγχρονου ανθρώπου. Μαζί με αυτές τις αλλαγές, που κατά κανόνα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, υπεισέρχονται και οι παράμετροι που ευνοούν την ανάπτυξη νέων μορφών εγκληματικότητας, που καλούνται πλέον «Ηλεκτρονικό Έγκλημα».
Στο πλαίσιο αυτό, η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πολλαπλασιάζεται και καλείται να αντιμετωπίσει πολυποίκιλα και νέα προβλήματα. Το έργο της συμπεριλαμβάνει την πρόληψη, την έρευνα και την καταστολή εγκλημάτων ή αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας.
Έτσι την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 5.00 μμ., στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος» (Πηγές Κρύας Λιβαδειάς), θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το πραγματικό μέγεθος και τις εκφάνσεις του προβλήματος αλλά και την αντιμετώπιση των κινδύνων που ελλοχεύουν κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο, από τον πλέον αρμόδιο: τον Διευθυντή Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχο ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ.
Μία εκδήλωση από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς! Αφορά όλους μας, μικρούς-μεγάλους, αφού το διαδίκτυο είναι πλέον ανάγκη και αποτελεσματικό εργαλείο και δε μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη την χρήση του και να εκτιθέμεθα διαρκώς σε απροσδόκητους και άγνωστους κινδύνους από την άγνοια ή την αδιαφορία μας.
Είστε ΟΛΟΙ προσκεκλημένοι!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου