Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

"Mε Γιώργο Αγιάσογλου, η Κιθαριστική Ορχήστρα Χίου, στην Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού 20-22 Ιουλίου 2018 ."

Με τον καταξιωμένο Σολίστ και Μουσικολόγο, Γιώργου Αγιάσογλου θα εμφανιστεί η Κιθαριστική Ορχήστρα Χίου,στην 4η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού (49η Διοργάνωση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών),....
που διοργανώνεται από το Αγρόκτημα Αμφίκαια 20-22 Ιουλίου 2018. 
Η Ορχήστρα αποτελείτα κυρίως από σπουδαστές Ωδείων της Χίου και την Καλλιτεχνική της Διεύθυνση, έχει από την ίδρυση της, μέχρι και σήμερα ο Γιώργος Αγιάσογλου. Σημειώνουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Χίου, είναι μια από τις 30 Κιθαριστικές Ορχήστρες όλης της Ελλάδας, που έχουν ενταχθεί στην μεγάλη Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, με την Ορχήστρα της Χίου, θα συμπράξει και ο νεαρός Σολίστ, Γιώργος Γκόλγκαρης, ενώ στο γενικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, περιλαμβάνονται, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμοί και διαλέξεις.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, είναι ο Μαέστρος & Κιθαριστής, Αλέξανδρος Παπαρίζος και επίσημος προσκεκλημένος, ο διεθνούς φήμης μουσικός Βασίλης Μαστοράκης
Συμμετέχουν ακόμη οι σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης, Αντώνης Μυτακίδης, Μιχάλης Σουρβίνος, Ηλίας Διαμαντάκης, αλλά και οι Κιθαριστικές Ορχήστρες Νίκαιας και Πειραιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου