Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Survivor: Συγκλόνισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με την εξομολόγησή του! «Δεν μιλούσαμε για 2 χρόνια…»


«Το Survivor με έκανε να σκεφτώ τις σχέσεις μας πολύ καλύτερα. Και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή να την υπολογίζω και να μην αφήνω βλακείες να μας χωρίζουν».....
Οι Διάσημοι του Survivor κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να δουν μηνύματα και φωτογραφίες από την οικογένειά τους. Όταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είδε τη φωτογραφία του πατέρα του, δεν άντεξε και προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση.
«Θέλω να σου πω πατέρα ότι έχουμε έρθει πολλές φορές σε ρήξη. Και κάποιες φορές δεν μιλούσαμε για πολύ καιρό. Δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια, επειδή είχαμε έρθει σε προσωπική και σε επαγγελματική ρήξη. Το σκέφτηκα, είδα τα λάθη μου. Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ. Θα με συγχωρέσεις, το ξέρω.
Το Survivor με έκανε να σκεφτώ τις σχέσεις μας πολύ καλύτερα. Και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή να την υπολογίζω και να μην αφήνω βλακείες να μας χωρίζουν. Γιατί ανοησίες ήταν. Θα σου κάνω μια εξομολόγηση γιατί δεν στα έχω πει ποτέ από κοντά.
Επειδή πάντα μιλάγαμε σαν άντρες και φοβόμασταν να τα πούμε. Θέλω να σου πω ότι σε αγαπάω, ενώπιον όλου του κόσμου που μας βλέπει. Γιατί δεν στο έχω πει. Θέλει θάρρος και τόλμη να το πεις. Δεν θα πω πολλά γιατί δεν θέλω να κλάψω. Είπα ότι δεν θα κλάψω σε αυτό το παιχνίδι. Σε αγαπώ, θα τα πούμε από κοντά», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος…



zappit.gr

6 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν τα τηλεπαιχνίδια και στο πλαίσιο των εντυπώσεων και εν μέσω διαφημίσεων μιλάμε με τούς γονείς μας ,21ος αιώνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τηλέφωνο δεν είχαν? Περίμεναν να συνεννοηθούν απ τού διαόλου το τυρί? Η επειδή ήταν τζάμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι γιατι ο Νάσος έχει βρει τον προσωπικό του δρόμο και έχει εξελιχθεί σε έναν καλό, θετικό και ενδιαφέροντα άνθρωπο. Να είσαι καλά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τα media πώς βοηθάνε τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Ενω εμείς οι χωριάτες τι δρόμο να βρούμε και πού να προβληθούμε. Το πολύ πολύ σε κανένα προβατίνα πάρτυ .

      Διαγραφή
  4. Νασο ολο το χωριο ειναι μαζι σου (εκτος απο 4,5 ατομα που τα χει φαει η ζηλια και η κακομοιρια). Εισαι παληκαρος,απο τα καλυτερα παιδια που κυκλοφορουν,με επιπεδο και μας κανεις υπερηφανους. Οποτε και αν γυρισεις απο το survivor για μας θα εισαι παντα νικητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή