Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ. Επιστολή της "Ομάδας για θέματα καθημερινότητας " του Υπουργού Επικρατείας , προς τον Δήμαρχο Δελφών .


Σε  συνέχεια  αλληλογραφίας  μας με  την "Ομάδα  της  καθημερινότητας", αλλά  και  σχετικών  δημοσιευμάτων  του "Πολύδροσοπαρνασσού" για  την  μη  τηλεοπτική  κάλυψη  της  Πολυδρόσου, σας  παραθέτουμε  επιστολή  της εν λόγω Ομάδας  πρός  τον  Δήμαρχο  Δελφών από  τον  οποίο ζητεί  ενημέρωση.
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε του Δήμου Δελφών,......
Αριθμός Θέματος: #9678Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε του Δήμου Δελφών, η Ομάδα της Καθημερινότητας είναι μία νέα Δομή, η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη και επικουρείται από την Γενική Γραμματεία Συντονισμού (www.kathimerinotita.gov.gr).  Στο ανωτέρω πλαίσιο δέχεται αναφορές, καταγγελίες και προτάσεις πολιτών που αφορούν τόσο θέματα προσωπικά όσο και ευρύτερα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους.
Ειδικότερα, η Ομάδα της Καθημερινότητας έλαβε την υπ΄αριθ. 9678 ηλεκτρονική αναφορά του κ. Γεώργιου Θάνου, κατοίκου Πολυδρόσου Φωκίδας. Μας αναφέρει ότι ενώ το χωριό Πολύδροσο έχει 1.500 κατοίκους και θεωρείται τουριστικό κέντρο, παρόλαυτά δεν υπάρχει τηλεοπτικό σήμα, λόγω του ότι θεωρούνται περιοχές εκτός κάλυψης. Συνέπεια είναι να θεωρούν ότι είναι απομονωμένοι και ξεχασμένοι, μία πραγματικότητα που δεν συνάδει με το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας.
Η χειρίστρια της υπόθεσης αυτής, κα Βρετού, είχε τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με την Διεύθυνση Φάσματος και ειδικότερα το Τμήμα Ελέγχου & Εποπτείας Φάσματος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), από την οποία αναμένει σχετική ενημέρωση.

Ενόψει των ανωτέρω, παρακαλούμε να αξιολογήσετε το θέμα και να μας ενημερώσετε για όλες τις σχετικές αποφάσεις και ενέργειές σας.

Παρακαλούμε επίσης να κοινοποιήσετε τις απαντήσεις σας για το συγκεκριμένο θέμα απαντώντας σε αυτή την ηλεκτρονική επιστολή και κοινοποιώντας (cc) τον αρμόδιο χειριστή

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Καθημερινότητας

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή ένας πολίτης έπρεπε να κάνει ενέργειες ? μπορεί να μας ενημερώσει ο Δήμος τι ακριβώς έχει η δεν έχει κάνει για το πρόβλημα που απασχολεί τους δημότες του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί φίλοι μας λένε να γυρίσουμε τις κεραίες προς Λιλαία. Ας το κάνουμε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή