Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ Απάντηση σε μια ευχαριστήρια επιστολή


Αγαπητοί εργαζόμενοι του Γηροκομείου Άμφισσας,
για μια ακόμη φορά τονίζουμε πως σκοπός του βουλευτή Ηλία Κωστοπαναγιώτου και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας είναι να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας.....

Και ειδικά σε ότι αφορά εργαζόμενους που διεκδικούν με αξιοπρέπεια το αυτονόητο: να τους αποδοθούν χρήματα που τα δικαιούνται και τα έχουν δουλέψει.    
Να είσαστε βέβαιοι πως η προσπάθεια μας δεν θα σταματήσει ούτε όταν πάρετε «τα υπολειπόμενα από τον ΕΟΠΠΥ ποσά» αλλά όταν ξαναλειτουργήσει το ΣΤΑΛΕΙΟ ΓΑΤΕΙΟ  γηροκομείο στην πόλη μας.
Με την ευκαιρία αυτή επιτρέψτε μας να θυμηθούμε:
Η πορεία του γηροκομείου  ξεκίνησε με προίκα δεκάδες ακίνητα, με τις καλύτερες προοπτικές και τις ευχές όλων των κατοίκων της περιοχής, για να καταλήξει σύντομα σε  ναυάγιο, αφήνοντας τεράστια χρέη, εγκλωβισμένους και απλήρωτους εργαζόμενους και τους γέροντες της περιοχής χωρίς στέγη ενώ τα ακίνητα των ευεργετών ένα-ένα μπαίνουν σε πλειστηριασμό. 
 Μια απεικόνιση σε μικροκλίμακα της πορείας της πατρίδας μας η οποία όμως τα τελευταία τρία χρόνια αργά αναστρέφεται.
Η επαναλειτουργία του εμβληματικού ιδρύματος, σύμφωνη με τις απαιτήσεις της κοινωνίας και τους αείμνηστους ευεργέτες του ας είναι η δική μας και η δική σας αλλά και όλων των συμπολιτών μας από εδώ και πέρα προσπάθεια.
Άμφισσα, 28/3/2018
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου