Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΘΕΛΕΙ Ο ....ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ... " Απαγορεύω στους γύφτους να με ψηφίζουν" ! (βίντεο)

Ρατσιστική δήλωση του Βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Δαβάκη σε ομιλία του στην Σπάρτη. Τον "αδειάζει" η ΝΔ . Σε μία δήλωση που θα ταίριαζε περισσότερο σε στέλεχος της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής προχώρησε......
ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Δαβάκης στο πλαίσιο της συγκέντρωσης – ομιλίας – ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο της Παλαιοπαναγιάς του Δ.Σπάρτης, την Παρασκευή , με σκοπό την αντίδραση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση παραβατικότητας μεταξύ άλλων και των ΡΟΜΑ.  Συγκεκριμένα, ο  πρώην Υφ. Άμυνας, Θανάσης Δαβάκης  κατά την τοποθέτησή του, όπως διαβάσαμε  σε  όλον  τον  ηλεκτρονικό  τύπο,   σε έντονο ύφος είπε 
«Απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. (…) Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω». 
“Όσον αφορά στο πολιτικό κόστος που λέει κάποιος, παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. (…) Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω. Από πλευράς αυτής της κοινωνικής ομάδας.
Λυπάμαι που το λέω, λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιούνται από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Για να μη λέμε για «πολιτικές» και «φοβόμαστε» και τις «ψήφους» και δεν συμμαζεύεται.
Εγώ απαγορεύω σε οποιονδήποτε από αυτούς κι αν έχετε κανάν γνωστό να του το πείτε αν με ψηφίζει να μην με ξαναψηφίσει. Από τους αθίγγανους. Να μην με ψηφίσουν εμένα”.
Η ρατσιστική αυτή δήλωση του «γαλάζιου» βουλευτή αποτελεί μία ακόμα ένδειξη ότι στη Νέα Δημοκρατία «κυβερνά» πλέον η ακροδεξιά πτέρυγα... 

Τον «αδειάζει» η ΝΔ 
Ακραίες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη. Μιλώντας στον Realfm, η κ .Ζαχαράκη είπε χαρακτηριστικά «πρέπει να δούμε πώς προκλήθηκε η συγκεκριμένη αντίδραση, ποια συζήτηση υπήρχε, ωστόσο οι χαρακτηρισμοί είναι ακραίοι».

 Επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ  
Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί δριμεία κριτική στην Νέα Δημοκρατία και ζητεί προσωπική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!!



Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου