Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Η αποκριάτικη γιορτή του Κέντρου ξένων γλωσσών Μητροπούλου Μήνα.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου η αποκριάτικη γιορτή του Κέντρου ξένων γλωσσών Μητροπούλου Μήνα. ...
Παιδιά όλων των ηλικιών από την Πολύδροσο αλλά και από τα γειτονικά χωριά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ήρθαν στον χώρο μας ντυμένα με τις υπέροχες αποκριάτικες στολές τους γεμίζοντας μας με συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης. 
Η κύρια Κλόουν και η νεράιδα Τίνκερμπελ καλεσμένες του Κέντρου ξένων γλωσσών μας ήταν εκεί και ανέλαβαν να κάνουν  Face painting σε κάθε χαμογελαστό προσωπάκι που βρισκόταν στον χώρο. Στην συνέχεια με την βοήθεια των καθηγητριων του Κέντρου μας σπάσαμε μια υπέροχη πινιάτα γεμάτη σοκολάτες και καταφέραμε να μην καούμε από την καυτή ''πατάτα'' αλλά αντίθετα να γευτούμε τις λαχταριστές λιχουδιές που έκρυβε μέσα της!
Τέλος ολοκληρώσαμε την την διασκέδαση μας με χορό, μπαλονοκατασκευές και μουσικές ''πατούσες''! 
Ήταν μια γιορτή που τα είχε όλα μα κυρίως κέφι και καλή διάθεση! 
Επειδή όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν αν η προσέλευση δεν ήταν τόσο μεγάλη θα ηθέλα προσωπικά να ευχαριστήσω ως υπεύθυνη του Κέντρου ξένων γλωσσών για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας τα παιδιά που βρέθηκαν μαζί μας αλλά και τους γονείς που έδειξαν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και την εκτίμηση που τρέφουν για εμένα. 
Μήνα Μητροπούλου 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου