Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη Κωστοπαναγιώτου στην Αστυνομική Διεύθυνση ΦωκίδαςΣυνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας, Ιωάννη Νταλαχάνη πραγματοποίησε ο βουλευτής του νομού, Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, την Δευτέρα 26/2.....

Ο κ. Κωστοπαναγιώτου ευχήθηκε στον κ. Νταλαχάνη καλή επιτυχία στο έργο που κλήθηκε να αναλάβει και τον συνεχάρη για τις πρόσφατες επιτυχίες της υπηρεσίας του σχετικά με τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και διαρρηκτών.
Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετέφερε την ανησυχία, αλλά και την αγανάκτηση κατοίκων σχετικά με τις πρόσφατες διαρρήξεις στην περιοχή. Από τη μεριά του, ο κ. Νταλαχάνης, ως πλέον αρμόδιος, διαβεβαίωσε τον κ. Κωστοπαναγιώτου, ότι το Σώμα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί, φέρνοντας ως παράδειγμα τις πρόσφατες συλλήψεις διαρρηκτών στην παραλία της Δωρίδας.

Με τη λήξη αυτής της πρώτης συνάντησης, οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να συζητήσουν πάνω σε συγκεκριμένη ατζέντα, για τα προβλήματα και τις λύσεις που αφορούν την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.