Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΠΩ ΠΩΩΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ! Γιώργος Σακελαρόπουλος ..."Με Ουρανία Μιχαλολιάκου βόλτα! Επόμενο βήμα, συζητήσεις για βουλευτής στην Α’ Αθηνών "


Νά ΄μαστε  πάλι εδώωωω..Η λατρεμένη  σας  κλειδαρότρυπα επέστρεψε δυναμικά! Ο λόγος αυτή τη φορά  για τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο, παλιό πρωταθλητή Πανελληνίου και  τα  τελευταία  7 χρόνια  πρωταγωνιστή ταινιών πορνό, ο οποίος.....
"ξεσήκωσε" το facebook με μία ανάρτησή του για "συζητήσεις" με την Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής για υποψηφιότητα στην Α' Αθηνών!
Δεν ξεκαθάρισε εάν πρόκειται για χιούμορ και έτσι οι φήμες ότι θα θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής φούντωσαν με εκείνον να δέχεται ευχές στο facebook, ακόμα και για... πρωθυπουργός!
Στην ανάρτησή του όπου υπάρχει και η φωτογραφία με την Ουρανία Μιχαλολιάκου γράφει:

Με Ουρανία Μιχαλολιάκου βόλτα! Επόμενο βήμα συζητήσεις για βουλευτής στην Α’ Αθηνών 

Η ανάρτηση έχει γίνει δυο μήνες πριν. Κανείς δεν γνωρίζει, ακόμη, εάν ο κ. Σακελλαρόπουλος έκανε χιούμορ, όσοι είδαν την ανάρτηση ωστόσο του υποσχέθηκαν την ψήφο τους και του ευχήθηκαν και… πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος είναι βέρος Αθηναίος, παλιός πρωταθλητής του Πανελληνίου και μέλος της Εθνικής στο μοντέρνο πένταθλο. Στο χώρο των ερωτικών ταινιών μπήκε τα τελευταία επτά χρόνια.

ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου