Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του MEGA


Ανακοίνωση στην οποία κάνουν λόγο για εξαπάτησή τους, εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του Mega από το βράδυ της Τετάρτης και λίγο μετά τη γνωστοποίηση των δραματικών εξελίξεων,......
που θέλουν τον τηλεοπτικό σταθμό να οδηγείται σε "ξαφνικό θάνατο" μετά από 28 χρόνια λειτουργίας.
"Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του Mega. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια το κανάλι, προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται, ότι εξαπατήθηκαν. Στα ταμεία των τραπεζών σωρεύτηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού, αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Το Mega οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο. Οι μέτοχοι του Mega και η κυβέρνηση οφείλουν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο".
Για την ιστορία,μέτοχοι του MEGA  ,οικ Βαρδινογιάννη,Μαρινάκης,Σαβίδης .Όλοι τους πρώτο τραπέζι πίστα για το΄΄ κοινωνικό τους΄΄ έργο και απαραίτητοι  για τη σωτηρία της Ελληνικής οικονομίας (αρκεί να κερδίζουμε και κάτι τις). 

3 σχόλια:

  1. Και για την ιστορία πρώτοι μέτοχοι Λαμπράκης. Μπόμπολας.Αλαφούζος. Τεγοπουλος. Βαρδινογιάννης.Παλικάρια ολοι τους.Τους έδιναν δάνεια τα τσεπωναν και δεν τα επέστρεφαν πίσω. Γιατί τους ενόχλησε κανένας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι φαντάζεσαι φίλε,γιατί να τα επιστρέψουν,αφού τα ξεπλήρωναν οι μεγαλοδημοσιογράφοι του καναλιού με τα -αδέσμευτα- ρεπορτάζ. Θυμήσου Πρετεντέρης ,Τρέμη,Καμπουράκης κ.λ.π.ανάλογα με το πού φύσαγε πολιτικά ο άνεμος.
    Η ίδια ιστορία συνεχίζεται και σήμερα ,ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα,πρώην Λαπράκη και νυν Μαρινάκη το,in.gr,χθες,ούτε μία αράδα για το θέμα του MEGA,αντίθετα σχολιάζει ότι κάποια επαρχιακά ραδιόφωνα μπορεί να κλείσουν γιατί δεν έχουν άδεια και το κατακρίνει!!
    Πόσο άλλο θα ξεπέσει η έρημη ενημέρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλήρης αφωνία από τους μαχητικούς και λαλίστατους δημοσιογράφους του ΔΟΛ, τύπου Πρετεντέρη, Παπαχρήστου ,Τρέμη, τώρα που κλείνει το «Mega». Σιωπή και από τους τότε αγριεμένους παραγωγούς του «Βήμα 99,5», όπως ο Νότης Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου. Τσιμουδιά και από τους κολαούζους του Μεγάλου Kαναλιού, Αδωνι, Πάγκαλο, Ψαριανό και Τατσόπουλο. Κανείς τους τώρα δεν είδε και δεν άκουσε πως σίγησε το κανάλι, ενώ τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να... κλείσει τον ΔΟΛ, ανέβαιναν στα κάγκελα. Τότε το κλείσιμο ενός καναλιού ήταν πλήγμα για την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία, τώρα που του βάζουν λουκέτο ο νέοι ιδιοκτήτες του δεν συμβαίνει τίποτε. Εξαφανισμένοι όλοι τους, δεν βγήκαν να πουν μια έρμη λέξη, ούτε καν για τον απλήρωτο κόσμο με τον οποίο δούλευαν δίπλα δίπλα μέχρι πρότινος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή