Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Ο ΓΕΡΙΚΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ

Παρουσιάζει ο Βίκτωρ Σαμπώ
Μια μέρα ο γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι. Το ζώο απελπισμένο, γκάριζε για ώρες ενώ ο αγρότης προσπαθούσε να βρει ένα τρόπο για να το σώσει.....

Τελικά σκέφτηκε ότι το ζώο ήταν γέρικο και τα έξοδα που απαιτούνταν για να το βγάλει από το πηγάδι ήταν πολλά.
Αποφάσισε λοιπόν ότι δεν άξιζε να προσπαθήσει να σώσει τον γάιδαρό του, οπότε το μόνο που του έμενε να κάνει ήταν να τον θάψει ζωντανό. Έτσι κάλεσε τους γείτονες να έρθουν για να τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει το σχέδιό του!
Πήραν λοιπόν όλοι από ένα φτυάρι και άρχισαν να γεμίζουν με χώμα το πηγάδι.
Στην αρχή, ο γάιδαρος συνειδητοποίησε τι συνέβαινε και άρχισε να γκαρίζει φρικτά, όχι όμως για πολύ και προς έκπληξη όλων ησύχασε…
Τότε ο γεωργός κοίταξε μέσα στο πηγάδι και έμεινε έκπληκτος με αυτό που είδε, δεν πίστευε στα μάτια του, με κάθε φτυαριά χώμα που έπεφτε στην πλάτη του ζώου, εκείνο τιναζόταν, το χώμα έπεφτε κάτω και ο γάιδαρος έκανε ένα βήμα προς τα πάνω.
Οι γείτονες και ο αγρότης χάρηκαν και συνέχισαν να πετάνε φτυαριές χώμα πάνω στο ζώο, αυτό κάθε φορά τιναζόταν και ανέβαινε πάνω.
Πολύ σύντομα, όλοι θαύμασαν το γαϊδούρι που με το δικό του τρόπο κατάφερε να φτάσει στην επιφάνεια του πηγαδιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.