Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Σχόλιο της Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Στο τριήμερο που πέρασε στις ΗΠΑ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις, ο πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ:....

Παραχώρησε με τη σειρά του, «γην και ύδωρ» συνάπτοντας συμφωνίες, συνεργασίες και δεσμεύσεις με τον αμερικανο-ΝΑΤΟϊκό ιμπεριαλισμό. Ενέπλεξε βαθύτερα τη χώρα στο πολιτικό-στρατιωτικό κουβάρι των σκληρών ανταγωνισμών στην εύφλεκτη περιοχή της Αν. Μεσογείου και των Βαλκανίων.
Έδωσε το προβάδισμα στην εκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων της χώρας από τους ενεργειακούς κολοσσούς των ΗΠΑ, ενώ ο λαός μας ζει ήδη την ενεργειακή φτώχεια και αναμένεται να ξεπαγιάσει και το φετινό χειμώνα.
Έταξε στους Αμερικάνους κεφαλαιοκράτες-επενδυτές τη λαϊκή περιουσία, αλλά τους πρόσφερε και την τιμή της ντόπιας εργατικής δύναμης σε καθίζηση, τάζοντας να την πάει ακόμα παρακάτω με νέες «μεταρρυθμίσεις» που θα περιλαμβάνουν ακόμα και τον περιορισμό συνδικαλιστικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Θεωρούμε ότι στην Πλ. Λαού χθες, 18 Οκτώβρη, επέτειο της απελευθέρωσης της Λαμίας από τον ΕΛΑΣ, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψαν εκτός από το στεφάνι να καταθέσουν στα πόδια του Άρη Βελουχιώτη και τις …επιτυχίες του αρχηγού τους στις ΗΠΑ.

Έτσι δεν τιμάται, αλλά προσβάλλεται η μνήμη του Άρη και του θρυλικού ΕΛΑΣ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου