ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η απάντηση της ΩτΦ στον μοναδικό αποπεμφθέντα τ. Αντιδημάρχο κ. Ν. Μολιώτη


Αν και τον αυτοδιαψεύδει πανηγυρικά  το  ίδιο το κείμενο που συνέγραψε και  δημοσίευσε πριν από μικρό χρονικό  διάστημα και αφορούσε την επιλογή του “Διαγόρα Πολυδρόσου”  να διοργανώσει εκδήλωση στη Γραβιά και όχι στην Πολύδροσο ,   εντούτοις ο τέως αντιδήμαρχος Γραβιάς- Παρνασσού κ Μολιώτης ισχυρίζεται, απατώντας σε πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας , ότι οι σχέσεις του με όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής είναι μέλι-γάλα .....

Σε εκείνο το κείμενο,  που δημοσιεύουμε αυτούσιο,  ο τεως αντιδήμαρχος «όλως τυχαίως»  ισχυριζόταν ότι για την επιλογή της ποδοσφαιρικής ομάδας ευθύνεται «..η Στρώμη…» , χωριό από όπου «όλως τυχαίως”  κατάγεται η αντιδήμαρχος κα Ανδρεοπούλου
Σε σχέση με  την μπουρδολογία – απάντηση που αφορά την ΩτΦ πρέπει να σημειώσουμε ότι πράγματι ο αποτυχημένος τ. αντιδήμαρχος  έχει δίκιο.  Ναι,  διέκοψε τη συνδρομή. Όμως δεν εξήγησε τους λόγους. Θα σας τους  πούμε εμείς λοιπόν.  Ο    αποτυχημένος -  κατά το Δήμαρχο και κατά πολλούς δημότες μιας και ήταν ο μόνος από το σύνολο των αντιδημάρχων που στον πρόσφατο ανασχηματισμό υποβιβάστηκε σε απλό δημοτικό σύμβουλο και μάλιστα χωρίς αρμοδιότητες-   από καιρό άρχισε να μας πιέζει φορτικά  ότι αν συνεχίσουμε να του ασκούμε κριτική θα κόψει τη συνδρομή.  Το αποκορύφωμα όμως ήταν όταν επιλέξαμε για το ζήτημα των κινητοποιήσεων για το αστυνομικό τμήμα Γραβιάς  να μην πάρουμε δηλώσεις από αυτόν αλλά από την αντιδήμαρχο κα Ανδρεοπούλου , την οποία στην κυριολεξία από πολιτική άποψη  επιβουλευεται  επειδή είναι πιο αρεστή και συμπαθής στην τοπική κοινωνία. . Μόλις το διάβασε στην εφημερίδα προφανώς του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι , μας   τηλεφώνησε και με εντελώς άκομψο τρόπο   ζήτησε να διακόψει  τη συνδρομή  ενώ ταυτόχρονα έκανε φουλ επίθεση με ακατονόμαστες φράσεις στην κα Ανδρεοπούλου.  Μάλιστα, όλα αυτά ήταν σε γνώση του κ. Δημάρχου ο οποίος και είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του
Με την ευκαιρία , να του πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αν και δεν το κατάλαβε  , ούτε και ήταν στις προθέσεις του , μας ανέβασε πολύ . Και μας ανέβασε διότι κατάλαβε και ο πλέον αδαής ότι εμείς στην εφημερίδα πάνω και πριν από όλα βάζουμε την ενημέρωση των πολιτών που μας εμπιστεύονται και τις απειλές και τους εκβιασμούς των διάφορων πολιτικάντηδων τις γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας .


Ακολουθεί το κείμενο του αποπεμφθέντα αντιδημάρχου

Νικόλαος Ι. Μολιώτης
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Δελφών
e-mail :nikosmoliotis@yahoo.gr
Τηλ. 6974854838
Πολύδροσος,  15/9/2017

Προς την Εφημερίδα
«Η Ώρα της Φωκίδας»
e-mail: orafokidas@gmail.com
                        
Κυρία Γιαννούλη,

Στο φύλλο της εφημερίδας σας της 14/9/2017 δημοσιεύσατε το παρακάτω κείμενο που αφορά το πρόσωπό μου:
«Ξένο σώμα:  Μέλη της Δημοτικής Αρχής Δελφών, αλλά και σύμβουλοι πλειοψηφίας όταν αναφέρονται στον κ. Μολιώτη μιλούν σαν να είναι σύμβουλος σε μια από τις παρατάξεις της μειοψηφίας. Τον νιώθουν ξένο σώμα στην κυριολεξία και δεν έχουν μεγάλο άδικο, αφού μέχρι σήμερα κάνει σκληρή αντιπολίτευση. Κάποιοι μάλιστα πάνε ένα βήμα παραπέρα την κουβέντα και θεωρούν ότι έχει φροντίσει ο ίδιος να τεθεί εκτός πλειοψηφίας»
Για τη δημοσίευση του κειμένου αυτού ενημερώθηκα από φίλους μου. Αν και έχω παύσει από καιρό, για λόγους που γνωρίζετε, να είμαι συνδρομητής ή αναγνώστης της εφημερίδας σας, θεωρώ υποχρέωσή μου να απαντήσω στο ψευδές αυτό κείμενό σας, προκειμένου να ενημερωθεί το αναγνωστικό σας κοινό. Παρακαλώ, όπως επιβάλλουν οι κανόνες δεοντολογίας της δημοσιογραφίας, να δημοσιεύσετε αυτούσια την απάντησή μου.
Με όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Δελφών και όλους τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας είχα και διατηρώ άριστες, φιλικές και συναδελφικές σχέσεις. Υπηρετώ τις εξαγγελίες και το πρόγραμμα της Δημοτικής μας Παράταξης, δεν αντιπολιτεύομαι τις πολιτικές της επιλογές και σε κανένα θέμα έως σήμερα δεν έχω ψηφίσει αρνητικά.
Απορώ πώς εσείς, με τόση πείρα στη δημοσιογραφία, υιοθετήσατε πληροφορίες, χωρίς βέβαια να αναφέρεστε συγκεκριμένα σε πρόσωπα και σε θέματα που έχω ασκήσει αντιπολίτευση. Ποια άραγε συγκυρία σας οδήγησε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για τη δημοσίευση αυτού του κειμένου; Είναι ένα ζητούμενο. Μήπως έχετε παραπλανηθεί;   Μήπως διασπείρετε ψευδείς πληροφορίες για να διχάσετε;   Ή μήπως κάποιο πρωινό ήρθε και κάθισε στο παραθύρι σας ένα πουλάκι, σας τραγούδησε αυτά που γράψατε, κι εσείς αδράξατε τη σημαιούλα της ευκαιρίας και τα υιοθετήσατε για να κάνετε το θέλημά του.
Δεν είμαι ούτε νιώθω ξένο σώμα στη Δημοτική μας Παράταξη, της οποίας υπήρξα ιδρυτικό μέλος, ούτε οι συνάδελφοί μου  έχουν εκφράσει κάποιο παράπονο. Ξένο σώμα  είναι οποιοσδήποτε  δεν προσαρμόζεται στην πολιτική, τις αξίες, το ύφος και το ήθος που η Παράταξή μας πρεσβεύει. Ενεργεί, όπως είχε μάθει, με τους τρόπους και τις συνήθειες των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών. Καιροσκοπεί και σε κάποια ευκαιρία θα μεταπηδήσει σε καινούργιο μετερίζι.  Ξένο σώμα είναι οποιοσδήποτε θεωρεί την Παράταξή μας όχημα για να ασκήσει προσωπική πολιτική, να αυτοπροβληθεί, να εξυπηρετήσει πιθανόν ιδιοτελείς σκοπούς και να βρει έναν χώρο βιοποριστικής απασχόλησης. Ξένο σώμα είναι με άλλα λόγια οποιοσδήποτε δεν έχει αντιληφθεί για ποιο λόγο ο κόσμος ψήφισε την Παράταξή μας. Μας ψήφισαν για να τον απαλλάξουμε από τις παλαιές συνήθειες που άφησαν ανεξίτηλα σημάδια παρακμής.
Κυρία Γιαννούλη, όπως γνωρίζετε, γιατί γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, δεν εισήλθαμε στα αυτοδιοικητικά για να αναδειχτούμε και να αποκτήσουμε κοινωνική αναγνώριση, ούτε για ωφελιμιστικούς σκοπούς, αλλά για να υπηρετήσουμε τον τόπο μας, τους συγχωριανούς μας και τους πολίτες του Δήμου Δελφών με εντιμότητα και δικαιοσύνη..
Ως Δημοτικός Σύμβουλος είμαι ελεύθερος και με παρρησία γνώμης θα κρίνω, με γνώμονα το κοινό συμφέρον, κάθε ενέργεια της Δημοτικής Αρχής. Θα επικροτώ κάθε θετικό και θα είμαι απέναντι σε κάθε έκνομη πράξη οιουδήποτε μέχρι το τέλος της θητείας μας, γιατί έτσι πιστεύω ότι προσφέρω έργο στην Παράταξή μας και στον Δήμο Δελφών.
Χαίρομαι για το όψιμο ενδιαφέρον σας για την πορεία της Δημοτικής μας Παράταξης, για τους δικούς σας φυσικά λόγους, και εύχομαι να διατηρήσετε δίκαια στάση απέναντί της μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Νίκος Μολιώτης   


ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ ΜΟΛΙΩΤΗ

Πληροφορήθηκα και διάβασα σε αφίσα ότι το φετινό πάρτι Νεολαίας Πολυδρόσου - ποιας άραγε Νεολαίας- θα γίνει στη Γραβιά. Δεν το έκαναν καλύτερα στη Στρώμη? Ποιοι ανεγκέφαλοι το αποφάσισαν? Δεν υπάρχουν μαγαζιά ή επιχειρηματίες στην Πολύδροσο να φιλοξενήσουν το πάρτι? Δεν γνωρίζω με ποια απόφασή του ο Δήμος στηρίζει το πάρτι αυτό και δίνει το λογότυπό του στην αφίσα. Ποιος τελοσπάντων εκπροσωπεί και διοικεί τον Δήμο Δελφών? Σταματήστε τον ξεπεσμό γιατί η Πολύδροσος δεν τον ανέχεται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ


Με αφορμή την ανακοίνωση - παραλήρημα του πρώην αντιδημάρχου Κου Μολιώτη Νικόλαου σχετικά με το πάρτι νεολαίας που διοργανώνει ο Α.Σ.Διαγόρας Πολυδρόσου στο κτήμα Κλέτσα στην Γραβιά Φωκίδας το Δ.Σ του Συλλόγου επιθυμεί να δηλώσει τα εξής.
1.Ο Α.Σ.Διαγόρας Πολυδρόσου είναι μια ομάδα χωρίς τοπικά σύνορα κ εκπροσωπεί όλο το Βόρειο τμήμα του Δήμου Δελφών, αγωνίζονται δε στα τμήματα του(ανδρικό - παιδικό - στίβου) παιδιά από όλες τις γύρω περιοχές και οφείλει οι πολιτιστικές του δραστηριότητες να καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή. 2.Ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μία φορά τον Αντιδήμαρχο Κο Γεωργίου Ιωάννη αλλά και τον Δήμο Δελφών για την αιγίδα και την έμπρακτη στήριξη στην εκδήλωση μας και την ένταξη αυτής στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής.
3.Οι "ανεγκέφαλοι" , όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται στην ανάρτηση ,που διοργανώνουν το πάρτι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πέρυσι πήραν μια ανενεργή ομάδα την κατέβασαν στο τοπικό πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια κ αξιώσεις και πρωταγωνίστησε σε αυτό. Επίσης δεν υστερούσε σε τίποτα σε σχέση με τις ομάδες που παλέψαν για την άνοδο στην Γ' Εθνική κ φέτος με τις ίδιες αξιώσεις και την ίδια οργάνωση θα προσπαθήσει για το ίδιο.
4.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο την νεολαία την Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού αλλά και αυτήν της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς για την συμμετοχή τους σε κάθε εκδήλωση κ δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Τέλος να αναφέρουμε ότι όσο και αν θέλουν κάποιοι να απαξιώσουν την προσπάθεια αυτή θα βρουν απέναντί τους όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής.

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Διαγόρας Πολυδρόσου

Α.Σ. Διαγόρας Πολυδρόσου 1959 official

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.