Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤIΣΑΝ !! Μετά τα κάστανα και τις παντόφλες τώρα έχουμε και την εικόνα που...ρίχνει ένα χέρι ξύλο στο ποίμνιο (βίντεο)!



Ντροπή... το ξεφτίλησαν  εντελώς! Σύμφωνα λοιπόν με τους πιστούς, η εικόνα (δείτε βίντεο) είναι θαυματουργή και όταν γιορτάζει τους.....
χτυπάει.
Βρισκόμαστε μέσα στον Αύγουστο  με όλες οι θρησκευτικές πανήγυρεις ανα την επαρχία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν την τιμητική τους όχι μόνο οι λαχειοφόρες αγορές που κληρώνουν φέτα  και  αρνοκάτσικα , αλλά και τα προσκυνήματα παντώς τύπου.
         Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΙΚΟΝΑ  ΠΟΥ  ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ    
Το  κοινό ανυπομονεί να δει ποιός θα νικήσει στο ρινγκ μεταξύ Εικόνας και Πιστών
Μετά από θαυματουργά βραστά κάστανα, ιερές παντόφλες, θαυματουργές πέτρες air condition, ιερά γυαλιά οράσεως και άλλα τέτοια ωραία και εξόχως πνευματικά πράγματα, έρχεται τώρα η εικόνα η οποία χτυπάει όποιον γουστάρει ανήμερα στη γιορτή της, δηλαδή στις 6 Αυγούστου που είναι της Μεταμορφώσεως.

Συγκεκριμένα, στην Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος των Νικητών Καβάλας η οποία είναι  "ένα ακόμη ταπεινό εργαστήρι της προσευχής, μια πραγματική όαση μέσα στη σημερινή υλόπνικτη εποχή μας " υπάρχει η εικόνα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού, η οποία σύμφωνα με τους κληρικούς αλλά και τους πιστούς, ρίχνει ένα χέρι ξύλο στο ποίμνιο.



"ΟΥΑΙ ΔΕ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ".
                          Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ.
                          ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα.

Ματθ. 23,13             Αλλοίμονον δε εις σας, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, διότι, άπληστοι και πλεονέκται καθώς είσθε, κατατρώγετε τας οικίας των χηρών και συγχρόνως με το πρόσχημα της ευλαβείας κάνετε μακράς προσευχάς· δια τούτο και θα τιμωρηθήτε από την θείαν δικαιοσύνην πολύ περισσότερο, παρ' όσον οι άλλοι άρπαγες και κλέπται.

Ματθ. 23,14       Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.

Ματθ. 23,14             Αλλοίμονό σας, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, διότι με την διεστραμμένην διδασκαλίαν σας, που την παρουσιάζετε ως διδασκαλίαν τάχα του Θεού, κλείετε την βασιλείαν του Θεού εμπρός από τους ανθρώπους. Ετσι, και σεις δεν εισέρχεσθε, αλλά και εκείνους που θέλουν να εισέλθουν δεν τους αφήνετε

Ματθ. 23,15       Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι περιάγετε τὴν θάλασσαν καὶ τὴν ξηρὰν ποιῆσαι ἕνα προσήλυτον, καὶ ὅταν γένηται, ποιεῖτε αὐτὸν υἱὸν γεέννης διπλότερον ὑμῶν.

Ματθ. 23,15             Αλλοίμονόν σας, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, διότι γυρίζετε εις όλα τα μέρη, περιέρχεσθε την θάλασσαν και την ξηράν, δια να κάμετε ένα ειδωλολάτρην προσήλυτον Ιουδαίον. Και όταν γίνη, τον εξωθείτε εις την κακίαν και την πώρωσιν και τον κάνετε γέννημα της κολάσεως δυό φορές χειρότερον από σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου