ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ !! Τι κρέας έψαχνε να αγοράσει η κυρία στο κρεοπωλείο (βίντεο)?

Το 'δαμε και αυτό !  Σκηνικό που σοκάρει σε περιοχή  μεγάλης πόλης  πριν από  λίγες ημέρες με πρωταγωνιστή έναν.......
εύπορο Πατρινό έμπορο, ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων και μια 40χρονη ζωντοχήρα  η οποία βιώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα της μακρόχρονης ανεργίας της.

Η γυναίκα  επισκέφτηκε στην επιχείρησή του τον εύπορο έμπορο από τον οποίο ζήτησε να τους δώσει επί πιστώσει τρία κιλά κρέας. 
Η απάντηση που εισέπραξε η γυναίκα ήταν σοκαριστική καθώς ο έμπορος της έκανε γνωστό πως τις κόβει τα βερεσέ γιατί ο λογαριασμός έχει φτάσει στα ύψη, εκτός και αν επιθυμεί η εξόφληση να γίνει με άλλο τρόπο, ζητώντας της να περάσει το μεσημέρι από εκεί για να τα πούνε μόνοι τους. 
Η γυναίκα έφυγε  και προσπάθησε να βρει από αλλού τρόφιμα ωστόσο η προσπάθειά της έπεσε στο κενό.

Στις 15.00 το μεσημέρι της ίδια ημέρας η 40χρονη  πέρασε ξανά το κατώφλι του εμπόρου απαντώντας του θετικά αυτή τη φορά στον όρο που είχε βάλει, προκειμένου να συνεχίσει να τις δίνει τρόφιμα χωρίς να πληρώνει. 
Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στον ημιώροφο της επιχείρησης του, όπου  η 40χρονη,  υπέκυψε τελικά στις ορέξεις του προκειμένου να εξασφαλίσει κρέας .

Ωστόσο η υπόθεση μετά από λίγη ώρα πήρε άλλη τροπή, καθώς στο κατάστημα – που ήταν κλειστό, μπήκαν τα δύο ενήλικα παιδιά του μαζί με ένα υπάλληλο της επιχείρησης, οι οποίοι επέστρεψαν από τις αποθήκες της επιχείρησης.
Η ”σύλληψη” του πατέρα τους με την 40χρονη ζωντοχήρα προκάλεσε την οργή τους, ενώ όταν πληροφορήθηκαν από την ίδια τη γυναίκα με τι ανταλλάγματα δέχθηκε να βρεθεί ερωτικά μαζί του, η κατάσταση ξέφυγε, με το ένα από τα παιδιά του να επιτίθεται και να τον γρονθοκοπεί.
                    Αποτέλεσμα εικόνας για γρονθοκοπηματα

Οι γιοί του "φιλάνθρωπου" έμπορου δήλωσαν στην γυναίκα πως μπορεί να περνά από την επιχείρηση και να τις δίνουν τρόφιμα χωρίς να δίνει λογαριασμό στον πατέρα τους, ο οποίος για αρκετές ημέρες έφερνε τα σημάδια του ξυλοδαρμού από το γιό του στο πρόσωπο του.

Ενσωματωμένη εικόνα  Εκείνος  όμως τις επόμενες ημέρες έβαζε στη διαπασών και άκουγε  στο χασάπικό του την Ελευθερία Αρβανιτάκη  και  "το χασαπάκι της"  και  ...τρελενόταν !

Μες στη χασάπικη αγορά ένα χασαπάκι, 
με την ελίτσα και τα φρίδια τα σμιχτά
όταν με βλέπει και περνάω από μπροστά του
τη μαχαιρίτσα του στο κούτσουρο χτυπά.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ