Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Γκολτζής με εμπειρία Γ' Εθνικής η πρώτη μεταγραφή του Αμβρυσσέα!


Εναν επιθετικό με εμπειρία στην Γ' Εθνική και μεγάλες επιτυχίες και ρεκόρ γκόλ στην Α' Φθιώτιδας ειναι η πρώτη μεταγραφή για τον Αμβρυσσέα Διστόμου που ενισχύει το ρόστερ του για το απαιτητικο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που συμμετεχει από φέτος.....

Πρόκειται για τον ΄΄κανονιέρη'' του ΑΠΟ Αταλάντη Ζήση Κωνσταντινου που έχει παιξει και στην Γ' Εθνική με ομάδα της Καβάλας - οπου σπούδαζε- πριν κανει την εντυπωσιακη καριερα ως πρώτος σκόρερ  στην Φθιώτιδα.
Η μεταγραφή έκλεισε τις προάλλες και οι υπογραφες έπεσαν σε συνάντηση  του παικτη με το μέλος του  μεταγραφικόυ τημ  της διοίκησης της Ομάδας της μαρτυρικής κωμόπολης της Βοιωτίας Δημήτρη Γκλαβα( φωτό).


<<Καλοσωρίζουμε τον Ζήση στο Δίστομο και του ευχόμαστε υγεία πάνω απ ' όλα και να εκπληρωθούν οι στόχοι που βάλαμε απο κοινού !>> αναφερεται σε ανακοίνωση στο σάιτ του Αμβρυσσσέα  όπου αναφερεται επίσης ότι οι δυο ομαδες έχουν << άψογη συνεργασία>> και ότι αυτη θα την συνεχίσουν και << στο μέλλον >> .
Από την πλευρα του ο σκόρερ  Ζήσης Κωνσταντίνου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμο στο Φέισμπουκ: 
<<Θα ηθελα να ευχαριστήσω την διοικηση του Α.Π.Ο ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ για την εξαιρετική συνεργασία που ειχαμε τα τελευταια 2 χρονια...Ευχομαι καλη συνεχεια και την εκπλήρωση των στόχων της ομάδος..Επισης ευχαριστω τον προπονητη κ. Δημητρπουλο και τους συμπαιχτες μου που με στήριξαν και με στηρίζουν και με βοηθησαν πολυ στον προσωπικο μου στοχο...!


Τελος να ευχαριστήσω την νεα μου ομαδα τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ που απο την πρωτη στιγμη έδειξε εμπιστοσύνη προς το προσωπο μου.Τιμη μου που ειμαι μελος αυτης και με την σειρα μου να εχω την υγεια μου και να δωσω το 100% της ψυχης μου και των δυνατοτητων μου και να συνεχιζω να σκοραρω ετσι ώστε να καταφέρουμε να εκπληρωσουμε τους στοχους μας>>.
Χαρακτηριστικό έιναι ότι  προσδοκίες  για καλη εμφανιση του στράικερ δεν έχει μονο το Διστομο , αλλά και η παλιά του ομάδα :<<Όλη η οικογένεια του Α.Π.Ο. "ΑΤΑΛΑΝΤΗ" εύχεται στο "πολυβόλο" της Φθιώτιδας Ζήση Κωνσταντίνου πρώτος σκόρερ και στη Γ' Εθνική.Πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση του Αμβρυσσέα Διστόμου για την άψογη συνεργασία και καλή πορεία στην ανώτερη κατηγορία>> αναφερεται από παραγοντα στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου