Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Σε εκδήλωση που έγινε στο Γαλαξίδι το Σάββατο το βράδυ και με την ευγενική προσφορά από το κτήμα ΄΄Αλέξανδρος΄΄ και το κέτερινγκ ΄΄Λουπάκου΄΄, ο Δήμος Δελφών βράβευσε τους 8 από δεκάδες Συλλόγους  του Δήμου, με προσφορά στον εθελοντισμό......

Με εξαίρεση τους αιμοδοτικούς συλλόγους ΄΄Άγιοι Ανάργυροι΄΄ και ΄΄ Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ΄΄η επιλογή των άλλων Συλλόγων  έγινε κατ’ επιλογή και όχι με συγκεκριμένα κριτήρια.
Επειδή η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την ανιδιοτελή προσφορά, πιστεύουμε ότι ο κ. Δήμαρχος θα έπρεπε να καλέσει όλους τους Συλλόγους να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους, χωρίς βραβεύσεις, εκτός και αν ξεκίνησε  η προεκλογική περίοδος για τις Δημαρχιακές εκλογές.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή η επιλεγμένη βράβευση να μην επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ των Συλλόγων.
Για την ιστορία οι σύλλογοι που βραβεύτηκαν είναι:
1.Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», Πρόεδρος Κωνσταντίνου Δημήτρης
2.Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας \"Ο Πελεκάνος\", Πρόεδρος Κοτοπούλης Κώστας
3.Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλαξιδίου, Πρόεδρος Παρασκευάς Θανάσης
4.Πολιτιστικός Σύλλογος Χρισσού, Πρόεδρος Μέγας Πέτρου
5.Αθλητικός Σύλλογος Δεσφίνας «ΗΣΑΙΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ», Πρόεδρος Τρισμπιώτης Νίκος
6.Σύνδεσμος Καλοσκοπιτών Παρνασσίδας «Η Αγία Τριάς», Πρόεδρος Νάκος Γεωργίου
7.Λαογραφικός – Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου «Η Σουβάλα Παρνασσού», Πρόεδρος Αδαμάκος Θανάσης
8.Σύλλογος Απανταχού Μαυρολιθαριτών, Πρόεδρος Μανδρέκας Δημήτρης

Ειδικό βραβείο για τη συλλογική της προσφορά δόθηκε στην κ. Νάνσυ Παντελεημονίτου για τη συνολική της προσφορά.




 φωτο: http://karteria1.blogspot.gr/

30 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ: ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΙ
    ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΨΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολιτευμα Σβαλας μπανανια-οικογενειοκρατια -αδικια

      Διαγραφή
  2. Το κομμάτι που έλειπε από το οικόπεδο που λέγεται Πολύδροσος για να αποκτήσει αυτό προβολή στην κεντρική -τοπική ... οδό της εξουσίας ,βρέθηκε . Το δαχτυλίδι δόθηκε-επιστράφηκε πάλι σε εκείνους που σας το είχανε φορέσει-δωρήσει..
    Καλά τρία χρόνια έχετε μπροστά σας γιατί βιάζεστε τόσο πολύ και καρφώνεστε ? Φοβάστε , επειδή ο Φεβρουάριος είναι κοντά.., μπας και δεν προκάνετε?
    Ξέρετε που οδηγούν αυτοί οι λογαριασμοί χωρίς τον "ξενοδόχο", δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση χωρίς τους Σουβαλιώτες?

    ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΠΑΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ? ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΚΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ. ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...? ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 10.38 . ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΜΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ? ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άνθρωπος το μυαλό του το έχει στο πως θα κάνει το χωριό μας γούρνα και να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και στο τέλος θα τα μαζέψει και θα φύγει πάλι. Τώρα βάζει και τους συλλόγους να τσακώνονται μεταξύ τους. Ας μην τσιμπήσουν οι σύλλογοι, ας καθίσουν να τα βρούν μεταξύ τους και ας τον απομονώσουν είναι το μόνο που απομένει στο χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρώτος που δεν έπρεπε να πάει στην παραταξιακή πασαρέλα των Δημάρχου -Αντιδημάρχου έπρεπε να είναι ο βραβευθείς.
    Αρκετά με τις νουθεσίες σας γενικευμένα πρός όλους. Επιτέλους κάντε τα "μαθηματά" σας εκεί που πρέπει. Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗΤΟΥΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέτοιες μονομερείς ενέργειες αντί να ενώνουν την τοπική κοινωνία τη διχάζουν .... και ο μόνος υπεύθυνος γι αυτό είναι ο Αντιδήμαρχος κος Μολιώτης που πήρε μέρος σε όλο αυτό το σώου ... Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ .... η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΑΛΛΆ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η υπεύθυνη και αντικειμενική αντιμετώπιση του θέματος από τον διαχειριστή. Αφού εξαιρεί τους δυο συλλόγους της αιμοδοσίας που τιμήθηκαν (πάλι καλά), η επιλογή των άλλων συλλόγων έγινε κατ΄επιλογή. Δηλαδή οι δυο σύλλογοι καλώς τιμήθηκαν. Οι άλλοι έξι σύλλογοι προφανώς κακώς τιμήθηκαν γιατί η επιλογή τους έγινε με άλλα κριτήρια. Νοοτροπία αχαρακτήριστη και ισοπεδωτική. Γνωρίζει ο κύριος διαχειριστής την προσφορά των άλλων συλλόγων του νομού; Γιατί τους απαξιώνει με τέτοιες αναρτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά τι νόμισε ο "άρχοντας" ότι τα κολπάκια του αυτά τα χάφτουμε? Δεν έχει σημασία αν εκείνος και η παρείτσα του θέλουν να χρήσουν με το στανιό και με τις προκλητικές ενεργειές τους κάποιους για αυριανούς Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά σημασία έχει αν θα το φάνε και αυτό οι Σουβαλιώτες. Άν το φάνε και αυτό αμάσητο όπως τόσα άλλα , με γειά τους και χαρά τους.
    Άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ ανώνυμε των 2.12
    Καλώς τιμήθηκαν και οι 6 Σύλλογοι
    Θα έπρεπε όμως να προσέξεις ότι ανέφερα στο δημοσίευμα ότι ο κ. Δήμαρχος να ευχαριστήσει όλους τους Συλλόγους και όχι να κάνει διακρίσεις. Θα ήθελα δε να μου απαντήσεις ποιά ήταν τα κριτήρια της επιλογής. Για παράδειγμα στην ΔΕ Παρνασσού υπάρχουν Σύλλογοι με πολλά μέλη και με μεγάλη προσφορά . Αυτοί αγνοήθηκαν. Συνεπώς δεν απαξιώθηκαν όλοι οι άλλοι σύλλογοι;;;;;; Γιατί και με ποιά κριτήρια το τονίζω. Αν θέλεις λεπτομέρειες μπορώ να επανέλθω, και δεν βλάπτει να γνωρίζω με ποιόν επικοινωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που ανεβάζεις το θέμα ρώτα και μάθε τα κριτήρια, όπως και θα όφειλες. Το τι θέματα έχετε εκεί στο Πολύδροσο με τους συλλόγους σας δε μας αφορά. Μην γενικεύεις. Όλοι οι σύλλογοι ήταν προσκεκλημένοι. Όταν μάθω το σκεπτικό της βράβευσης θα επανέλθω.

      Διαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ 1.16 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ 12.15 ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ? ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ..ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά 2.12 τι είναι αυτά που λέει. Δηλαδή όλοι οι άλλοι σύλλογοι είναι χωρίς προσφορά και μόνο οι 6 αξίζουν τα βραβεία. Με το σκεπτικό σου φίλε μου απορώ. Γνωρίζεις ή δεν γνωρίζεις την προσφορά απο αυτούς που πήραν το βραβείο? Μάθε λεπτομέρειες και να επανέλθεις με τον κηδεμόνα σου. Σε κάποιο χωριό γελάνε και οι κότες με συγκεκριμένη βραβευση. Και επειδή είμαι από την Επτάλόφο μάθε την προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγόριανης Παρνασσού και τα λέμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2.12 ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ . ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ. ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΣΑΝΕ ΜΕΣΩ ΚΟΡΙΝΘΟΥ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολυδροσοπαρνασσέ η ταπεινή μου γνώμη είναι να μην μπαίνεις στο τρυπάκι και απαντάς σε ανώνυμους χαχόλους και λιβανιστήρια. Όποιος θέλει και έχει καλαμπαλίκια να απάντάει και να σου απευθύνεται επώνυμα αφού εσυ γράφεις επώνυμα. Γράψτους στα αρχεία σου ... Γράψτους στ' αρχεία σου....

    Νίκος Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας ευχηθούμε ολοι καλό φευγιό στον αντιτίποτα μπάς και επανέλθει η ειρήνη στο χωριό μας.Όσο για τούς αυλικούς το έκαψαν και αυτοί το πολιτικό τους μέλλον ,βιάστηκαν ,η άνοδος στην κορυφή θέλει υπομονή,δικαιοσύνη και κυρίως έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΗΡΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ.

    ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η ΖΒΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΚΟ ΑΡΧΗΓΓΟ.

    ΑΡΧΗΓΕ, ΑΡΧΗΓΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
    ΣΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΓΚΙΣΕ

    ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ Η ΦΩΝΗ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΧΗΓΕ ΑΡΧΗΓΕ
      ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ
      ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
      ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
      ΑΝΑΨΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΩΣ
      ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

      Διαγραφή
  19. ΕΣΥ ΤΩΡΑ 4.05 ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ? ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΒΑΛΑΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΠΑΣ ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ ΝΑΡΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 3-4 ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΧΟΝΤΑ - ΑΡΧΟΝΤΑ
    ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ
    ΤΟ ΑΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ
    ΦΤΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!

    JAO KIM


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ ΑΠΓΗΣΕ ΝΑ ΄ΡΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ...

    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΦΩΑΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ..1 Νοεμβρίου 2016 στις 7:48 μ.μ.

    Ο ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
    ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ
    ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ
    ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΟΛΑ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ.

    ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ
    ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΧΑΜΠΕΡΙ
    ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΕΑ ΕΙΝ ΜΑΚΡΙΑ
    ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΡΗ.

    ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΜΠΛΕΞΩ.

    ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ
    ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΙΜ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ
    ΠΩΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝΕ.

    ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ
    ΠΟΥ ΟΛΟ ΧΤΥΠΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΩ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=r-72USC4KpE

    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eυτυχως που δεν βραβευτηκε ο συλλογος γυναικων πολυδροσου!Αυτο συμαινει οτιεπιτελει το εργο του αψογα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΡΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ,ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΑΙΡΕ ΦΙΛΕ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ
    ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝΑ
    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ
    ΜΑ ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΟΥ
    ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝΑ
    ΣΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΛΑΤΕΡΝΑ
    ΕΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ
    ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ
    ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ
    ΣΤΟΝ ΚΙΜ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙΣ
    -Ζ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΕΑ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ ΑΥΤΗ
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ
    ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ.
    Ο ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ ΜΟΥΣΤΕΙΛΕ
    ΕΞΥΠΝΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ
    ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ
    ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ.
    ΒΡΕΞΕ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΕΜΠΟΡΑ
    ΕΚΕΙ ΑΠ ΤΙΣ ΜΙΞΙΑΤΕΣ
    Ο ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕ
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΡΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΑΜΠΑ
    ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
    ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΤΗ
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΙ
    ΜΥΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝΕ
    ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ
    ΕΤΣ ΕΙΝ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΜΕΓΚΟΥΛΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε ..κουραστήκατε ? Γιατί σταματήσατε? Ωραία τα γράφετε ..Συνεχίστε γιατί αισθανόμαστε ευχάριστα. Σας ευχαριστούμε πολύ. Λοιπόν τι άλλο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή