Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΠΩ, ΠΩΩΩΩ...ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ !!! Ρόζ σκάνδαλο με παπαδιά αναστατώνει ένα ολόκληρο χωριό.


Αυτό μας το σφύριξαν , για να  είμαστε  ειλικρινείς , δεν  το είδαμε,  γιατί η "κλειδαρότρυπα' ήταν  απασχολημένη αλλού. Έχει πέσει βλέπετε πολλή δουλειά!  Πάθαμε  όμως στην κυριολεξία! Τι σου είναι  κόσμος .Ερωτοχτυπημένη 35χρονη παπαδιά από την Εύβοια που εγκατέλειψε το σπίτι της για να ζήσει στιγμές πάθους .....
με τον παράνομο δεσμό της, δεν έκανε πίσω παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι ιερέας!
Τα πάνω- κάτω έχουν έρθει στο χωριό έξω από τη Χαλκίδα ,  όπου λειτουργούσε ο ιερέας, τις τελευταίες ημέρες  με το ροζ σκάνδαλο και τις πιπεράτες λεπτομέρειες .
Να σημειωθεί ότι ο εφημέριος είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος από την ερωτοχτυπημένη πρεσβυτέρα.
Μάλιστα, πριν φύγει η άτακτη παπαδιά δεν δίστασε να αδειάσει το μισό σπίτι στο οποίο είχε ζήσει αρκετά χρόνια δείχνοντας έτσι ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει μια για πάντα τον παπά ήταν ειλημμένη.


Όταν επέστρεψε ο 49χρονος ιερέας και είδε το σπίτι άδειο, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, αλλά δεν έβγαλε μιλιά. Κλείστηκε για λίγο διάστημα μέσα, εκτός από τις ώρες που έπρεπε να λειτουργεί, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του και περιμένοντας να καταλαγιάσει ο θόρυβος, αφού όλο το χωριό συζητούσε μόνο για το πάθημα του παπά και τα σενάρια για την ταυτότητα του εραστή και τον προορισμό του ζευγαριού έδιναν και έπαιρναν.
Ο απατημένος ρασοφόρος  σύμφωνα με την   εφημερίδα "Espresso", έπνιξε τον πόνο του στο κρασί, αλλά το Πάσχα λειτούργησε κανονικά.


Οι ντόπιοι, οι οποίοι μαθαίνουν καθημερινά λεπτομέρειες που τους αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, λένε ότι δεν ήταν το κλασικό ζευγάρι του παπά και της πρεσβυτέρας του. Μεταξύ τους δημιουργούνταν συχνά εντάσεις, επειδή η εντυπωσιακή γυναίκα προκαλούσε τα σχόλια των συγχωριανών της για το -σχεδόν- εκκεντρικό στιλ της και τη ζωηρή ενασχόλησή της με τα κοινά.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν υπήρχε γιορτή ή πανηγύρι που να μην πρωτοστατούσε η παπαδιά, η οποία πάντα τραβούσε τα βλέμματα με τον έντονο λόγο της και την πάντα διαφορετική από των άλλων γυναικών αμφίεσή της, με ιδιαίτερη προτίμηση στα ζωηρά χρώματα, στα στενά παντελόνια και στις ελαστικές φούστες!

Ο ιερέας ακόμη και τώρα και μετά από αυτά  βέβαια εξακολουθεί να τηρεί το το καθημερινό του πρόγραμμα, ενώ πλέον κατάφερε να επικοινωνήσει με την 35χρονη για να κινηθούν οι διαδικασίες του διαζυγίου. Στο χωριό πάντως λένε ότι ο 49χρονος αγαπάει τόσο πολύ τη γυναίκα του που αν επέστρεφε, θα τη συγχωρούσε και θα τη δεχόταν πίσω.
ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου