Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Έναρξη διαδικασίας ίδρυσης Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Δελφών – Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για ανήλικα παιδιά 5-12 ετών

Ο Δήμος Δελφών ξεκίνησε τη διαδικασία για την ίδρυση Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) για παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών.....
Το πρόγραμμα προβλέπεται να λειτουργήσει από το Σεπτέμβριο 2017 και θα προσφέρει τη δυνατότητα για δωρεάν απασχόληση των παιδιών σε δημιουργικές ασχολίες (καλλιτεχνικά, αθλητισμός, ξένες γλώσσες κ.λ.π.) τις απογευματινές ώρες κατά την διάρκεια του σχολικού έτους αλλά και τις πρωινές ώρες για το χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου κάθε χρονιάς.
Το πρόγραμμα μπορεί να έχει πολλές ωφέλειες για τις οικογένειες με ανήλικα παιδιά, αλλά και για την εκπαιδευτική κοινότητα. Σ΄ αυτή τη φάση απαιτείται η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους γονείς που έχουν παιδιά στις ανωτέρω ηλικίες.
Σχετικά έντυπα έχουν διανεμηθεί στα σχολεία της Α΄ /θμιας  εκπαίδευσης και παρακαλούνται οι γονείς να τα διαβάσουν και να τα συμπληρώσουν προσεκτικά μέσα στις τασσόμενες προθεσμίες προκειμένου να προχωρήσουμε στην οργάνωση και στην εκτέλεση του προγράμματος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Αριστείδη Αγγελόπουλου στα τηλέφωνα 2265029655 και 6936699343.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου