ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ - Παν. Ταγκαλής: ‘Κοινωνική Μηχανική' -Η τέχνη της απάτης Νο 2

Κοινωνική Μηχανική' -Η τέχνη της απάτης Νο 2

Η απόκρυψη ολόκληρης της αλληλογραφίας μεταξύ Δήμου Δελφών, Υπουργείου Εσωτερικών και Ναυτιλίας, σχετικά με τα Λιμενικά Ταμεία, αποτέλεσε την αιτία και την αφορμή για την αποχώρηση της παράταξής μας από το Δημοτικό Συμβούλιο της 22 Μαϊου 2017.......

Τα σχετικά έγγραφα έφερε στη δημοσιότητα ο κ. Γ.Δρακάκης Δημοτικός Σύμβουλος.
Η παράταξή μας, οι Πολίτες στο Προσκήνιο και το Απολλώνιο Φως (Γ.Δρακάκης), διαμαρτυρηθήκαμε εντονότατα για την απόκρυψη των στοιχείων, τόσο από τη σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων που είχε συγκαλέσει ο ίδιος ο Δήμαρχος (απουσίαζε ο κ.Ιωσηφίδης), όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο που ακολούθησε στο οποίο συζητήθηκε το σχετικό θέμα, παρά τις σχετικές ερωτήσεις για την ύπαρξη  αλληλογραφίας.
Η χρησιμοποιούμενη τακτική από τον ίδιο το Δήμαρχο κ.Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, παραπέμπει σε μεθοδεύσεις καθεστωτικές άλλων εποχών, προσπαθεί να παραπλανήσει εντέχνως και να χειραγωγήσει το Δημοτικό, καταδεικνύει τη μικρότητα και την ανεπάρκειά του και πλήττει βαρύτατα τη Δημοκρατία.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ
                    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
'ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.