ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΝΤΡΟΠΕΣ!!!!


Έξαλη  σύζυγος  πιάνει στα πράσα τον άνδρα της  με  άλλη και  την ξεμαλλιάζει  στην  κυριολεξία (βίντεο).
Κάτσαμε να πιούμε  έναν  καφέ  και  πέσαμε  πάνω  σε  έναν  χαμό !!! Καλού κακού και "δια παν ενδεχόμενον"  κρατούσαμε  και  την  ..."κλειδαρότρυπα".  Ένας άνδρας καθόταν μαζί με άλλες δύο γυναίκες και έπινε τη μπύρα του, όταν ξαφνικά η γυναίκα του "εισέβαλε " στο μαγαζί και με όλη της την δύναμη χτύπησε πρώτα αυτόν......
και μετά άρπαξε από τα μαλλιά την γυναίκα που καθόταν δίπλα του.


Το γύρο του κόσμου, όπως διαβάσαμε και  στο crete-news.gr,  κάνει αυτό το βίντεο με την έξαλλη σύζυγο που πιάνει στα πράσα τον άνδρα της με άλλη, καθώς όχι μόνο εκείνη τους έπιασε επ' αυτοφώρω, αλλά επίσης ξεμάλλιασε και με όλη της τη δύναμη την ερωμένη του.
Το σκηνικό δεν σταματάει εδώ, καθώς η έξαλλη σύζυγος πετάει καρέκλες σε όποιον βρει, κυνηγάει τη γυναίκα στο δρόμο και χτυπάει τον άνδρα της, ο οποίος προσπαθεί να την ακινητοποιήσει.
Κι ενώ η απατημένη τα είχε κάνει όλα «γυαλιά- καρφιά», εμφανίζεται και μία φίλη της, η οποία προσπαθεί με την σειρά της να τραυματίσει το «παράνομο» ζευγάρι.


Σύντομα, οι πελάτες του μπαρ μπήκαν στην μέση για να προστατέψουν την ερωμένη από την ασταμάτητη σύζυγο, αλλά εκείνη έβαλε στο στόχαστρο τον σύζυγό της με αποτέλεσμα οι δυο τους να κυλιούνται στην άσφαλτο «παίζοντας» μπουνιές και κλωτσιές.

Ο επικός καβγάς διήρκεσε αρκετή ώρα και όπως ήταν φυσικό έγινε viral στο διαδίκτυο, έχοντας περισσότερες από 100.000 προβολές.ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ