ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ατελείωτες διαπραγματεύσεις για την μνημονιακή πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί . Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις ...........
Προτάσεις εναλλακτικών λύσεων από δανειστές , κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολιτεύσεως ...... Όλα όμως με βάση την υπάρχουσα Ε.Ε, την ευρωζώνη, το ευρώ...... Η αποτυχία προδιαγεγραμμένη , η αποτυχία σίγουρη ! Έτσι τίποτε δεν πρόκειται πότε να αλλάξει.
Η μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι η στροφή προς το εθνοκεντρικό κράτος.
Πιστεύουμε στο Εθνικό κράτος, πιστεύουμε ότι μόνο ένα εθνικό κράτος μπορεί να αναπτυχθεί πολιτιστικά κοινωνικά , οικονομικά, πιστεύουμε ότι μόνο μέσα σε ένα εθνικό κράτος ο λαός μπορεί να εκφρασθεί , να δημιουργήσει και να αναπτυχθεί ελεύθερα στηριζόμενος στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμά του , στην ιστορία του και στον πλούτο του.
Αγωνιζόμαστε εναντίον της παρά φύσιν κοινωνίας της παγκοσμιοποιήσεως , εναντίον της παγκόσμιας οικονομίας των τραπεζών, εναντίον της ελεγχομένης και κατευθυνομένης μετανάστευσης που σκοπό έχει την ανάμειξη λαών και ομογενοποίηση πολιτισμών, εναντίον της διάλυσης της οικογένειας , ενάντια στην πανθρησκεία ή την αθεΐα .
Σεβόμαστε όλους όπως είναι αλλά απαιτούμε και όλοι να μας σέβονται. Θέλουμε ειρήνη και συνεργασία με όλους αλλά πάνω απ όλα και πρώτα απ όλα η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ