Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Νέας Δημοκρατίας - Για το θέμα της μη-ολοκλήρωσης του έργου «Κατασκευή Εθνικής οδού Άμφισσας – Λιδωρικίου από Αγία Ευθυμία έως διασταύρωση νέων Φυλακών Μαλανδρίνου» στη Φωκίδα.


                                                                                 ΠΡΟΣ: Γραφείο Περιφερειάρχη
                                                                                             Στερεάς Ελλάδας
                                                                                             Γρ. Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φωκίδας
                                                                                             Τοπικός τύπος....

            

 Αποτελεί και δική σας ευθύνη η ολοκλήρωση της Ε.Ο Άμφισσας-Μαλανδρίνου-Λιδωρικίου(θέση εργοταξίου έως Τσακόρεμα).

    H ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Νέας Δημοκρατίας συντάσσεται πλήρως με την παρούσα επιστολή με τις απόψεις του τέως Αντινομάρχη Φωκίδας κ. Λεωνίδα Φάκου που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το θέμα της μη-ολοκλήρωσης του έργου «Κατασκευή Εθνικής οδού Άμφισσας – Λιδωρικίου από Αγία Ευθυμία έως διασταύρωση νέων Φυλακών Μαλανδρίνου» στη Φωκίδα.
     Ο δρόμος από το ύψος των Πεντεορίων έως και τον κόμβο Τσακόρεμα δεν έχει κατασκευαστεί και εμφανίζει επικινδυνότητα, καθότι υπάρχουν πολλά σημεία με  έντονη στενότητα . Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται σε κανένα απολογιστικό έργο αιρετών –αυτοδιοικητικών το συγκεκριμένο έργο με την ένδειξη «ολοκληρώθηκε» , όταν  βάσει της μελέτης του δεν έχει αποπερατωθεί σ’ όλες τις φάσεις του και παραμένει έως και σήμερα ημιτελές και ξεχασμένο έργο .
Οφείλετε λοιπόν να το επανασχεδιάσετε και εάν χρειάζεται  να το επανακοστολογήσετε πάντα προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Αξιολογήστε λοιπόν και τη δική μας όχληση για το επίμαχο θέμα και φυσικά δεν αποτελεί άγνωστο το τοπικό ενδιαφέρον που υπάρχει , αφού έχετε ήδη ενημερωθεί ενυπόγραφα από τον τέως Αντινομάρχη και κάτοικο της περιοχής , αλλά έως σήμερα δεν υπάρχει καμία περαιτέρω ενημέρωση  αρμοδίως.
Αξίζει επιτέλους και η Φωκίδα να εντάσσεται στα μεγάλα έργα πολλών χιλιάδων ευρώ ,  όπως μεριμνάτε και για τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να δοθεί ένα τέλος στη στασιμότητα του έργου της Ε.Ο Άμφισσας-Μαλανδρίνου. Υπενθυμίζουμε όπως ήδη γνωρίζετε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί την κύρια οδική αρτηρία ένωσης της Άμφισσας , έδρας του Νομού Φωκίδος με τη Δωρίδα.
Στοιχεία έργου : Κατασκευή Εθνικής οδού Άμφισσας – Λιδωρικίου (από Αγία Ευθυμία έως διασταύρωση νέων Φυλακών) Προϋπολογισμός: 17.500.000,00 €
Η σύμβαση υπογράφηκε στις 29/09/2011 και αφορούσε εργασίες βελτίωσης της Ε.Ο. Άμφισσας Λιδωρικίου σε μήκος 16,47 χλμ. με ασφαλτοστρωμένο πλάτος 9,50μ., κατασκευή δύο ανισόπεδων διαβάσεων και τριών ισόπεδων κόμβων (κόμβος Ερατεινής, Αμυγδαλιάς και Μαλανδρίνου) καθώς και τον  ηλεκτροφωτισμό αυτών. Με συμπληρωματική σύμβαση έγιναν εργασίες ασφαλτικών στο τμήμα από έξοδο Αγίας Ευθυμίας έως είσοδο Βουνιχώρας μήκους 2.961μ. κατασκευής κάτω διάβασης, κατασκευής τεχνικού Cut & Cover και εργασίες κατασκευής αγροτικού δρόμου σύνδεσης με τον οικισμό του Μαλανδρίνου.

Εν αναμονή των αποφάσεών σας.

Γραφείο τύπου
ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου