ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Το νέο απόκτημα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αμφίκλειας

Το νέο απόκτημα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αμφίκλειας, ο εκτυπωτής τριών διαστάσεων [3D],αποτελεί μια νέα εμπειρία για όλους και αντικείμενο ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα για το νεαρότερο κοινό. .....
Ας είναι καλά οι αρμόδιοι της Βιβλιοθήκης, οι οποίοι εκτός από την υπεύθυνη και εύρυθμη διαχείριση – λειτουργία του σημαντικού χώρου, έχουν το βλέμμα στραμμένο και προς το μέλλον, το οποίο είναι ήδη παρόν. Σημειώνεται ότι η Βιβλιοθήκη διαθέτει το κλασσικό δανειστικό τμήμα, αλλά και το ψηφιακό [πρόσβαση στο διαδίκτυο κλπ.]            Δ.Ι.Κ.

2 σχόλια:

  1. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ?ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο Κ.ος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ?ΠΩΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντα πρωτοπόροι οι Δαδιώτες. Οι Σουβαλιώτες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.