Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη αναπληρωτών προέδρων του ΤΕΙ Στερεάς στο Δημαρχείο Άμφισσας

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με κλιμάκιο αναπληρωτών προέδρων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας είχαν χθες Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Άμφισσας ο καθ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νεκτάριος Μίχος κι ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Άμφισσας  Άρης Αγγελόπουλος.....


Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε και εμβαθύνθηκε και με τα μέλη του νέου προεδρείου του ιδρύματος η αμοιβαία εκτίμηση, η συναντίληψη πάνω σε καίρια ζητήματα λειτουργίας και ανάπτυξης του ΤΕΙ και των παραρτημάτων του και η στέρεα σχέση συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών.


Οι δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Δελφών έθεσαν στην κορυφή των ιεραρχήσεών τους την απαραίτητη στελέχωση του υπάρχοντος τμήματος, και τη λειτούργηση δεύτερου τμήματος στην Άμφισσα, σε συνέχεια των πρόσφατων σχετικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Δελφών Θαν. Παναγιωτόπουλος.


Από την πλευρά τους οι αναπληρωτές πρόεδροι εξήραν τη συνεπή συμπαράσταση του Δήμου Δελφών προς το τμήμα του ΤΕΙ που εδρεύει στην Άμφισσα και ζήτησαν τη συνδρομή του δήμου σε θέματα καθαριότητας και συντήρησης του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου. Τέλος, τόνισαν εκ νέου την πρόθεση του ιδρύματος για εξακολούθηση της εποικοδομητικής σχέσης των δύο πλευρών στην κατεύθυνση της κοινής ωφέλειας και της ανάπτυξης του ιδρύματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου