Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Άμφισσας

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας.
Η σύνθεσή του έχει ως εξής:......

1. ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του Χριστόδουλου, με Α.Δ.Τ. Χ 610974, Πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ως Πρόεδρος.
 2. ΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 996074, Ελεύθερος Επαγγελματίας, με αναπληρωτή του τον ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΔΡΟΣΟ του Θεοδώρου, με Α.Δ.Τ. ΑΜ 244926, Αστυνομικό.
 3. ΧΑΒΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ορέστη, με Α.Δ.Τ. Η 719648, Συνταξιούχος ΟΑΕΕ, με αναπληρώτριά του την ΚΕΦΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Βασιλείου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 524647, Ελεύθερο Επαγγελματία. 
4. ΚΡΑΣΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αλέξανδρου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 436009, Συντονιστής Διευθυντής, του κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Αθανάσιου, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 493634, Επιμελητής Β΄, του κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Άμφισσας. 
5. ΓΑΛΑΤΟΥ ΝΙΚΗ του Παναγιώτη, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 997323, Υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτριών, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΑΓΟΥΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ του Δημητρίου, με Α.Δ.Τ. Χ 989571, Υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ, κλάδου Προσωπικού Η/Υ, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Άμφισσας. 
 Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής. 
 Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Καλοθανάσης Ανδρέας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου