Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Κατάλαβες κηδεμόνα των παιδιών του Ωραιοκάστρου γιατί είσαι βλάκας και φασίστας;

Ομόφωνα οι γονείς και οι κηδεμόνες του 5ου δημοτικού στο Ωραιόκαστρο, αποφάσισαν τη μη ένταξη - τοποθέτηση των παιδιών των προσφύγων στον χώρο του σχολείου.
 
Κοίτα να δεις λοιπόν....
Tου Γιάννη Κουκουλάκου 
Στην Αγγλία ήρθαν τα παιδιά μου πριν από 1.5 χρόνο. Ο μεγάλος μου υιός δεν μιλούσε γρι αγγλικά. Κάναμε αίτηση......


στο σχολείο για να πάει στο αντίστοιχο νηπιαγωγείο.
Σε μια εβδομάδα μας δέχτηκαν παρ ότι ήμασταν στην μέση της χρονιάς (Φλεβάρη ήρθε).
Μας κάλεσαν και μας ξεναγήσαν στο σχολείο και μας εξήγησαν πως λειτουργεί.
Τους είπαμε ότι δεν ξέρει καθόλου αγγλικά. Μας απάντησαν ότι θα μάθει.
Μέχρι το τέλος της χρονιάς τα άλλα παιδιά τον κάλεσαν (νομίζω) σε όλα τα πάρτι που έκαναν.
Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ στεναχωρημενος. Ένα σούπερ κοινωνικό παιδί να μην μπορεί να επικοινωνήσει όπως ήθελε.
Παρατηρούσα μια ημέρα ένα παιδί να του μιλάει με νοήματα για να καταλάβει. Καταλάβαιναν και οι 2 και έπαιζαν. ΜΑZI.
Γονείς κάλεσαν τον Ηλία σπίτι τους και εμείς καλέσαμε τα παιδιά τους.
1.5 χρόνο μετά ο γιος μου έχει φίλους, τα πηγαίνει καταπληκτικά στο σχολείο (που σαν παιδί δεν θέλει γιατί προτιμάει να κωλοβαράει) και μιλάει εξαιρετικά αγγλικά.
Κατάλαβες κηδεμόνα των παιδιών του Ωραιοκάστρου γιατί είσαι βλάκας και φασίστας;
Σιγά μην κατάλαβες.

ΥΓ.  Από το λογαριασμό του Γιάννη Κουκουλάκου στο Facebook(koutipandoras.gr).

18 σχόλια:

  1. Καλή σχολική χρονιά από το Ωραιόκαστρο....14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5:19 μ.μ.

    Κάπου το διαβάσαμε....Προφανώς κάποιος πατέρας από το Ωραιόκαστρο το έγραψε.

    «Το Σάββατο 10/09 είχε συνέλευση ο σύλλογος γονέων του σχολείου μας (δημοτικό γαλήνης Ωραιοκάστρου) για αυτό το θέμα. Δεν το συνηθίζω να παρευρίσκομαι στις συναντήσεις του συλλόγου γιατί καταλήγω να γυρνάω στο σπίτι με άπειρα νεύρα (μιλάμε για τον δήμο Ωραιοκάστρου στον οποίο εκλέγονται μόνο υπερδεξιά δημοτικά σχήματα που απαρτίζονται από χουντικούς, βασιλικούς, χρυσαυγίτες με 70 και 75%).
    Η “συζήτηση” προφανώς και δεν άργησε να παρεκτραπεί, όταν μια κυρία πρότεινε “να τους κάνουμε ειδικά σχολεία εκεί στα χοσπό και σε 2-3 χρόνια βλέπουμε αν θα έχουν γίνει άνθρωποι“. Γύρισα και της απάντησα ότι πρέπει τότε να κάνουμε και ειδικά σχολεία για τους όμορφους και τους άσχημους, τους χοντρούς και τους λεπτούς, τους έξυπνους και τους χαζούς, τους άσπρους και τους μαύρους και όταν οι ΑΛΛΟΙ γίνουν άνθρωποι, τότε μπορούν να κάνουν παρέα με τους σωστούς. Έπεσαν καμιά 20-30 άτομα να με φάνε με τα γνωστά επιχειρήματα να τους πάρετε σπίτι σας, γιατί δεν κάθισαν να πολεμήσουν, εμείς μπούργκα δεν θα φορέσουμε ποτέ. Όλα αυτά μέσα στο δημοτικό σχολείο με πολλά παιδιά παρόντα αφού πολλοί φρόντισαν να έχουν και τα παιδιά μαζί τους για να ακούνε.
    Η “συζήτηση” άρχισε κατά τις 20:30 και τελείωσε κατά τις 24:00. Έκατσα μέχρι το τέλος και μαζί με άλλους 2-3 προσπαθούσαμε με νύχια και με δόντια να διακόψουμε τον οχετό μίσους και απανθρωπιάς ορισμένων αλλά κυρίως να φροντίσουμε να μην γίνει κατάληψη στο σχολείο. Το να αποτρέψουμε το ΟΧΙ δεν θα ήταν εφικτό ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα.
    Σήμερα, περιμένοντας να χτυπήσει το κουδούνι της πρώτης μέρας πέρασαν δίπλα μου δύο παιδιά της Πέμπτης που μένουν στον πίσω δρόμο. Ο ένας πήγε να βάλει το χέρι του για να αγκαλιάσει τον άλλο και του απαντάει ο άλλος ” μην με ακουμπάς ρε παλιοπρόσφυγα”.
    καλή χρονιά.»


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τα ονόματά σας, εσείς που χτες στον αγιασμό θα κάνατε σίγουρα μεγάλους σταυρούς ως ....καλοί χριστιανοί, αλλά το Χριστό,στην πιο αθώα του μορφή, εκείνη του παιδιού,πείνασε και δεν του δώσατε να φάει, δίψασε και δεν του δώσατε να πιει, ξένος ήταν και δεν τον φιλοξενήσατε."


    Tα ονόματά σας,"αγαπητοί" του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 5ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, που απειλείτε με κατάληψη αν ενταχθούν προσφυγάκια στα σχολεία των παιδιών σας,τα ονόματά σας να δημοσιοποιήσετε! Για να αποκτήσει η ντροπή, το αίσχος,ο μισανθρωπισμός και η κακία συγκεκριμένο όνομα και να μη φέρουμε το όνειδος όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας, όταν ο Ιστορικός του μέλλοντος καταγράψει τις αντιδράσεις απέναντι στους ανέστιους, στους κυνηγημένους από τον πόλεμο και τα παιδιά τους.
    Τα ονόματά σας, ένα προς ένα,να δει όλη η χώρα ποιοι είναι αυτοί που αρνούνται τη μάθηση σε μικρά παιδάκια, που γλίτωσαν από τις βόμβες και τον όλεθρο,που μπήκαν νύχτα σε μια βάρκα και αναμετρήθηκαν με το θάνατο, πριν καν γνωρίσουν τη ζωή.
    Τα ονόματά σας,να δούμε όλοι πως λέγονται αυτοί που δε θέλουν δίπλα στα παιδιά τους τους μικρούς Αϋλάν αυτού του κόσμου, τα παιδιά που γλίτωσαν και δεν ξεβράστηκαν όπως χιλιάδες άλλα, νεκρά στις ελληνικές ακτές, σ΄αυτά που σώθηκαν για να έρθουν αντιμέτωπα με το μίσος και την κακία σας.
    Τα ονόματά σας, εσείς που χτες στον αγιασμό θα κάνατε σίγουρα μεγάλους σταυρούς ως ....καλοί χριστιανοί, αλλά το Χριστό,στην πιο αθώα του μορφή, εκείνη του παιδιού,πείνασε και δεν του δώσατε να φάει, δίψασε και δεν του δώσατε να πιει, ξένος ήταν και δεν τον φιλοξενήσατε.
    Μακάρι τα δικά σας παιδιά στο μέλλον να ντρέπονται γι' αυτή σας την πράξη, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι δεν έγιναν μισάνθρωποι σαν εσάς. Κι εσείς μάθετε και συλλογιστείτε λίγο το στίχο του ποιητή:"την οργή των νεκρών να φοβάστε". Και των πνιγμένων παιδιών.
    Olympia Georga

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Έντιμε άνθρωπε, κυρ Παντελή,
    έχεις κατάστημα κάπου στη γη.
    Πουλάς εμπόρευμα, βγάζεις λεφτά
    πολλά λεφτά, πολλά λεφτά.

    Τις Κυριακές πρωί στην εκκλησιά
    σταυροκοπιέσαι στην Παναγιά.

    Έντιμε άνθρωπε, κυρ Παντελή,
    έχεις και σύζυγο, κόρη, παιδί,
    μοντέρνα έπιπλα, έγχρωμη TV,
    τρως τροφή πνευματική.

    Μακριά από κόμματα μην βρεις μπελά,
    "Πατρίς, θρησκεία και φαμελιά".

    Έντιμε άνθρωπε, κυρ Παντελή,
    τι κι αν πεθαίνουνε πάνω στη γη
    χιλιάδες άνθρωποι χωρίς ψωμί,
    μαύροι, λευκοί ή κίτρινοι;

    Ο γιος σου μοναχά να ’ναι καλά
    ν’ αφήσεις τ’ όνομα και τον παρά.

    Έντιμε άνθρωπε, κυρ Παντελή,
    σκεύρωσες, σάπισες στο μαγαζί.
    Τη νιότη ξόδεψες και την ορμή
    για τη δραχμή, για το πετσί.

    Δίπλα σου τ’ όνειρο, η ζωή και το φως
    μα εσύ στο κουφάρι σου κλεισμένος εντός.

    Ξέρεις πως δώσανε, κυρ Παντελή,
    άλλοι τα νιάτα τους και τη ζωή
    να γίνει τ’ όνειρο φέτα ψωμί
    να φας κι εσύ, κυρ Παντελή;

    Κι εσύ τι έδωσες, κυρ Παντελή;
    Πες μας τι έκανες σ’ αυτή τη γη.
    Πες μας τι άφησες κληρονομιά
    που να εμπνέει τη νέα γενιά.

    Έντιμε άνθρωπε, κυρ Παντελή,
    έντρομε, άβουλε, συ φασουλή,
    βρώμισες τ’ όνειρο και την ψυχή,
    άδειο πετσί χωρίς πνοή.

    Έντιμοι άνθρωποι, νέα γενιά,
    θάψτε τους έντιμους μες στα σπαρτά
    κι αυτούς που φτιάξανε τον Παντελή
    σκουλήκι άχρηστο σ’ αυτή τη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ Η ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΙΘΗΝΕΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΙΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=TJEy2b4NSLg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΕΝΤΑΣΗΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ",ΕΙΜΑΣΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 4 Η 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ; ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ! ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΄΄ΣΥΝΤΡΟΦΕ΄΄,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΗΜΟ ΕΙΝΑΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ,ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

      Διαγραφή
  7. Νεαρός αστυνομικός θέλησε να υιοθετήσει μικρό προσφυγόπουλο στη Σάμο

    Η ιστορία του νεαρού αστυνομικού Μάριου Κουτσούκου στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Σάμο. Πώς γνώρισε το προσφυγόπουλο που θέλησε να γίνει ανάδοχος γονιός του.

    Ο Μάριος Κουτσούκος είναι ένας νεαρός αστυνομικός που αθόρυβα και ανθρώπινα έχει στηρίξει πολλούς πρόσφυγες στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Σάμο.

    Φοιτητής στο μαθηματικό της Πάτρας μέχρι το 2009, προτίμησε μια καριέρα στην αστυνομία και δεν το έχει μετανιώσει, γιατί από το πόστο αυτό ήρθε σε επαφή τον ανθρώπινο πόνο και αποφάσισε να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε...
    «Προσπάθησα να γίνω ανάδοχος της μικρής Μπέλας»

    Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μάριος θέλησε να γίνει ανάδοχος ενός μικρού κοριτσιού που γνώρισε στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων της Σάμου και συνδέθηκε πολύ μαζί της. Μιλώντας στο thebest.gr αφηγείται την ιστορία της Μπέλα:

    «Προσπάθησα να κάνω ενέργειες ώστε να γίνω ανάδοχος γονέας δηλαδή να δίνω κάποιο ποσό και να έρχομαι σε επικοινωνία με την μικρή ώστε να μαθαίνω το πώς μεγαλώνει! Αλλά δεν είχε καθόλου χαρτιά, ήταν αγνώστου διαμονής και δεν ήταν εφικτό».
    Ο Μάριος Κουτσούκος με την μικρή Μπέλα
    Ο Μάριος Κουτσούκος με την μικρή Μπέλα
    «Mario one photo please»...

    Ο νεαρός αστυνομικός που σήμερα υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων, δεν ξεχνά την εμπειρία της Σάμου και την επαφή τους με τους μετανάστες που γνώρισε εκεί:

    «Εξι μήνες εκεί είδα τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως τα παρουσιάζουν! Είχα πολλές καλές εμπειρίες στην Σάμο! Μέχρι και δώρα έχω από τους μετανάστες! Θυμάμαι ότι ενώ τους δίναμε τα τιμαλφή τους να φύγουν να πάνε με το βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. στο λιμάνι για Πειραιά καθόντουσαν και μου φώναζαν "Mario one photo please" και βγάζαμε σέλφι. Φώναζαν οι άλλοι άντε τελείωνε θα χάσουμε το πλοίο!».
    Ο νεαρός αστυνομικός στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στη Σάμο
    Ο νεαρός αστυνομικός στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στη Σάμο

    Ο Μάριος διατηρεί ακόμη και σήμερα επαφές μέσω facebook με νέους από τη Συρία που έφυγαν από τη Δαμασκό κυνηγημένοι αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στη Γερμανία. Τον φώναζαν με το μικρό του όνομα και ακόμα και σήμερα τον συμβουλεύονται.

    thetoc.gr/koinwnia/article/nearos-astunomikos-thelise-na-uiothetisei-mikro-prosfugopoulo-sti-samo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.youtube.com/watch?v=rleJqjNsrW8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΓΟΥΡΑ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ"" 8.57 "ΚΑΝΕΙΣ" ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΕΝΑΡΕΤΟΣ" ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΗ ....

    Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ...
    "Ο ρατσισμός, λοιπόν, είναι φασισμός. Και ο φασισμός είναι πρωτογονισμός, ακριβώς γιατί είναι ρατσισμός. Για ράτσες μιλούν σήμερα μόνο οι ζωολόγοι, οι κτηνίατροι και οι κρετίνοι. Κάθε «εθνικόφρων» λοιπόν κρύβει μέσα του ένα φασίστα.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΙΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ'ΟΛΑΣ ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
  10. ΒΡΕΕΕΕ..ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ, ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΤΟΝ 8.57. ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑΚΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ? ΣΚΙΑΧΤΗΚΕΣ ΟΡΕ ΝΑΚΟ ΜΑΣ ΑΠ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ? ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΡΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΑΚΟ . ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΑΙΜΑ ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ !!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΣ ΤΑ ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΜΕ ΕΚΑΤΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕ...ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την γενια των νεων μην την πιανεις στο στομα σου και μην την προσβαλλεις με αυτα που λες! το ρατσισμο και τον φασισμο τον καλλιεργεις εσυ με αυτα που λες,σπερνοντας την διχονοια αναμεσα στο λαο μας. δεν σου φταινε σε κατι τα παιδια.

      Διαγραφή
  12. ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ; ΤΙ ΝΑΚΟ,ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΛΕΤΕ; ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ "ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ" ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ". ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ; ΑΔΕΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΣΥ 11:31 ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΤΟΥ ΚΕ.... ΑΝΤΕ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΑΙ ΣΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΛΠ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ! ΤΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε..βρε...βρε... . Μωρέ τι ωραία που τα γράφετε και πολιτισμένα.... Και πολιτισμένα. Μπράβο! Μπράβο! Για συνεχίστε , για συνεχίστε. Ωραία εβδομάδα θα περάσουμε. Μπράβο κε διαχειριστή και σε σένα. Ένα τέτοιο ανάγνωσμα να βάζεις κάθε εβδομάδα θα ξεσκάμε. Νάσαι καλά. Νάσαι καλά.
    Καλέ ποιός είναι ο Κος Πανουργιάς και γράφετε για εκείνον στο μπλόγκ συνέχεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή