Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Ημερίδα με θέμα «Συνεργατισμός- Κοινωνική Οικονομία- Επιχειρηματικότητα στις Ορεινές Κοινότητες και οι ευκαιρίες μέσω CLLD/LEADER 2014-2020» την Κυριακή στην Παύλιανη

Ο Δήμος Λαμιέων και η Τοπική Κοινότητα Παύλιανης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Συνεργατισμός- Κοινωνική Οικονομία- Επιχειρηματικότητα στις Ορεινές Κοινότητεςκαι οι ευκαιρίες μέσω CLLD/LEADER 2014-2020» την Κυριακή και ώρα 10.00 στην κεντρική πλατεία της Παύλιανης....
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:
10.00 π.μ.: Χαιρετισμός του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παύλιανης Γιώργου Ρηγάκη.
10.10 π.μ.:Χαιρετισμός Δημάρχου Λαμιέων  Νίκου Σταυρογιάννη.
10.25 π.μ.: Χαιρετισμοί Δημάρχων.   
10.35 π.μ.: Παρουσίαση φορέων, ΚΟΙΝΣΕΠ, συνεταιρισμών.
11.00 π.μ.: «Κοινωνική Οικονομία – Συνεργατισμός- Η ανασυγκρότηση των τοπικών παραγωγικών συστημάτων – Χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εργασίας για την απασχόληση  και την ανεργία».
Εισηγήτρια: Δήμητρα Χαλικιά, Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Υπουργείου Εργασίας. 
11.15 π.μ.: «Η επιχειρηματικότητα στις ορεινές και  αγροτικές περιοχές- Συνδυασμένες δράσεις για την ανάπτυξη της υπαίθρου στην περίοδο 2014-2020».   
Εισηγητής: Θανάσης Δημάκης, Γεωπόνος και Σύμβουλος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
11.30 π.μ.: Ερωτήσεις, συζήτηση, παρεμβάσεις Αυτοδιοίκησης, E.Φ.Δ. Οίτης, φορείς ΚΟΙΝΣΕΠ, συλλογικούς φορείς, συνεταιρισμούς.
13.00-13.10 μ.μ.: Σύνοψη – Συμπεράσματα από το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη και το Βασίλη Τσιτσιρίγκο, Διευθυντή ΟΑΣΕ ΑΕ  και υπεύθυνο Υλοποίησης Επενδύσεων του Άξονα 3 του ΥΠΑΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.