Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μισθοί εκατοντάδων χιλιάδων στην ΕΠΟ !

Σεισμό στο εσωτερικό της ΕΠΟ και των Ενώσεων προκαλεί ένα έγγραφο που κυκλοφορεί στις τάξεις της αντιπολίτευσης. 
Σε αυτό παραθέτονται οι αποδοχές γνωστών στελεχών και υπαλλήλων της ομοσπονδίας για το 2014. Και τα ποσά που αναφέρονται προκαλούν… σοκ! .....


Πρόκειται για ασύλληπτες –ειδικά για την εποχή της βαθιάς κρίσης και των μνημονίων- αμοιβές που εμφανίζονται να περιλαμβάνονται σε ατομικές συμβάσεις και εγκρίθηκαν απευθείας με την ηγεσία της ΕΠΟ. Φυσικά, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με συλλογικές συμβάσεις εργασίας… 

Στη συγκεκριμένη επιστολή αναφέρονται επτά ονόματα. Τα λιγότερα χρήματα είναι αυτά ενός στενού συγγενικού προσώπου κορυφαίου στελέχους της ΕΠΟ, το οποίο φέρεται να έλαβε το 2014 ποσόν ύψους 48.390 συνολικά. 

Το εν λόγω κορυφαίο στέλεχος όμως εμφανίζεται να εισέπραξε για το ίδιο έτος από την ΕΠΟ 153.869, όντας το Νο1 στη σχετική λίστα! 

Στο Νο2… ισοβαθμούν δύο υπάλληλοι με ετήσιες απολαβές ύψους 129.638 και 129.280 ευρώ! 

Ακολουθούν έτερος κορυφαίος υπάλληλος με αποδοχές 120.000 και ένας λιγότερο προβεβλημένος με 109.553. 

Και στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας ένας άλλος (πρώην πλέον) υπάλληλος με 86.674 ευρώ για το 2014. 

Οι υπέρογκοι και πέραν πάσης φαντασίας μισθοί που παρουσιάζονται να έχουν καταβληθεί το 2014 (και που πιθανότατα εξακολουθούν να καταβάλλονται ακόμη και σήμερα με βέβαιη εξαίρεση εκείνη του τελευταίου υπαλλήλου που συνταξιοδοτήθηκε πέρυσι) εστάλησαν με τη μορφή ενημέρωσης σε διάφορες ΕΠΣ, οι οποίες προφανώς δεν είχαν υπόψη τους τις συγκεκριμένες οικονομικές συμφωνίες. 

«Η πλειοψηφία των Ενώσεων δεν γνωρίζουν αυτές τις απολαβές των συγκεκριμένων υπαλλήλων, όταν η τελευταία οικονομική ενίσχυση των ΕΠΣ ήταν 4.000 από τα ταμεία της ΕΠΟ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (από το ποσόν αποκλείστηκαν Ενώσεις μη προσκείμενες στο σημερινό καθεστώς της ΕΠΟ)», τονίζεται χαρακτηριστικά στην εν λόγω επιστολή που φέρεται να απευθύνεται σε προέδρους Ενώσεων.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου