Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Στις 31/7 ελάτε να τρέξουμε και να ποδηλατήσουμε στο Καρπενήσι

Προκύρηξη Αγώνων
Ο Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Energy Races συνδιοργανώνουν την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016 τον αγώνα διάθλου “Energy Duathlon Karpenissi” στην πόλη του Καρπενησίου. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στεράς Ελλάδος.......

Οι αγώνες Energy Duathlon Karpenissi είναι ανοιχτοί προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους με ή χωρίς δελτίο αθλητή Ε.Ο.ΤΡΙ. Παράλληλα θα γίνει και αγώνας σκυταλοδρομίας με κάθε αθλητής της ομάδας να κάνει από ένα σκέλος του διάθλου. Εκτός από τους αγώνες διάθλου, παράλληλα θα διεξαχθουν και αγωνίσματα δρόμου (μόνο τρέξιμο).
Στους αγώνες διάθλου ισχύουν οι κανονισμοί τριάθλου της Ε.Ο.ΤΡΙ. / ITU. Για ότι δεν προβλέπεται και για οποιαδήποτε ένσταση υπεύθυνη είναι η αγωνοδικος επιτροπή.
Στο σκέλος της ποδηλασίας οι αγώνες θα είναι με κανονισμούς non drafting. Σημειώνεται πως για τη συμμετοχή στην απόσταση Duathlon long distance είναι υποχρεωτική η χρήση αγωνιστικού ποδηλάτου τύπου “κούρσας δρόμου” ή “ατομικής χρονομέτρησης”. Στην απόσταση duathlon sprint θα επιτραπούν κάθε είδος ποδηλάτου -απο ΜΤΒ ως TT- αρκεί φυσικά να πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας).
Αγωνίσματα – Αποστάσεις
Δίαθλο: Duathlon long distance 9-44-7 χλμ
Σκυταλοδρομία: Duathlon relay long distance 9-44-7 χλμ
Δίαθλο: Duathlon sprint distance 3-22-3χλμ
Σκυταλοδρομία: Duathlon relay sprint distance 3-22-3χλμ
Αγώνας δρόμου 10χλμ “Energy Run Karpenissi 10k”
Διαδρομή “Fun Run” 3χλμ, τρέξιμο ή περπάτημα δωρεάν ανοιχτής συμμετοχής χωρίς χρονομέτρηση
Παιδικός Αγώνας δρόμου 1χλμ “Energy Run kids Karpenissi”
Διαδρομές αγώνα
Όλες οι διαδρομές είναι χαρακτηριστικές του ανάγλυφου του Καρπενησίου με ανηφορικές και κατηφορικές κλίσεις, πραγματική πρόκλιση για κάθε αθλητή και αθλούμενο. Μετά από αυτόν τον αγώνα, όλοι θα έχουν και μια πολύ καλή ιστορία να πουν!
Εκκίνηση – Τερματισμός
Όλες οι εκκινήσεις θα γίνουν στην (Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου εκτός από τον παιδικό αγώνα που θα γίνει στην αρχή της οδού Ζηνοπούλου. Στην πλατεία θα γίνουν αντίστοιχα και οι τερματισμοί όλων των αγωνισμάτων.
Περιοχή αλλαγών διάθλου
Η περιοχή αλλαγών του αγώνα θα είναι στο δημοτικό πάρκινγκ στην είσοδο της πόλης του Καρπενησίου στην οδό Ζηνοπούλου. Η περιοχή αλλαγών εκτείνεται κατά μήκος του πάρκινγκ στην αριστερά πλευρά και στην δεξιά περνάει η διαδρομή του τρεξίματος. Είσοδος της περιοχής αλλαγών από τον την μεριά του κυκλικού κόμβου και έξοδος από την μεριά της πόλης. Η περιοχή αλλαγών απέχει 500 μέτρα από την εκκίνηση/τερματισμό του αγώνα.
Στην περιοχή αλλαγών εισέρχονται μόνο οι αθλητές του διάθλου και μόνο όταν είναι σε φάση αλλαγής (1η αλλαγή από τρέξιμο σε ποδήλατο και 2η αλλαγή από ποδήλατο σε τρέξιμο). Οι αθλητές των αγώνων δρόμου και οι αθλητές του διάθλου που βρισκονται στο σκέλος του τρεξίματος περνάν την περιοχή αλλαγών από τη δεξιά πλευρά του δρόμου εσωτερικά στο παρκινγκ.
1ο Τρέξιμο
Δίαθλο: 3 στροφές για τη μεγάλη απόσταση (9,5χλμ ακριβώς) 1 στροφή για τη μικρή απόσταση (2.9χλμ ακριβώς)
Τρέξιμο: 3 στροφές για τα 10χλμ, 1 στροφή για τα 3χλμ
Η κάθε στροφή της διαδρομής του πρώτου τρεξίματος έχει μήκος 3,3χλμ. Ξεκινάει από την πλατεία του Καρπενησίου, στρίβει στην οδό Παπαντωνίου, ανεβαίνει στην Αγ. Παρασκευή και μετά κατηφορίζει από την οδό Κολοκοτρώνη προς την περιοχή αλλαγών και την συνέχεια στην οδό Ζηνοπούλου. Η συνολική θετική υψομετρική κάθε γύρου είναι 100μ. Για το διάθλο αφαιρώντας τα 500μ της απόστασης από την περιοχή αλλαγών μέχρι την εκκίνηση η συνολική απόσταση για τη μεγάλη απόσταση είναι 9,5χλμ και για τη μικρή απόσταση αντίστοιχα είναι 2,9χλμ
run1-road
run1-3d
Ποδηλασία
2 γύροι (x22χλμ)  44χλμ και 600μ θετικής υψομετρικής για τη μεγάλη διαδρομή
1 γύρος 22χλμ και 300μ θετικής υψομετρικής για τη μικρή διαδρομή.

1ο μέρος (0 – 6ο χλμ)
Η διαδρομή ξεκινάει από την περιοχή αλλαγών και εκτείνεται αρχικά σε ευθεία και ελαφρώς κατηφορική διαδρομή μπροστά από τον δρόμο του κολυμβητηρίου. Εκεί στρίβει στον κεντρικό αριστερά και κατευθύνεται προς τη σήραγγα “Παύλου Μπακογιάννη”.
bike-s-part1-3d
bike-s-part1-road
2ο μέρος (6 – 13ο χλμ)
Στρίβουμε δεξιά στην κεντρικό και μπαίνουμε στην παλιά εθνική οδό. Εδώ είναι ίσως το πιο όμορφο κομμάτι της διαδρομή με την ανάβαση της ράχης και την τεχνική κατάβαση από την πίσω μεριά του τούνελ.
bike-part5-3d
bike-part5-road

3ο μέρος (13 – 22ο χλμ)
Φτάνοντας ώς εδώ έχουμε ξεπεράσει και όλα τα δύσκολα κομμάτια και διαδρομής και ξεκινάει ο δρόμος της επιστροφής… Περνάμε το τούνελ από μέσα και επιστρέφουμε από τον κεντρικό δρόμο κατηφορίζοντας προς το Καρπενήσι. Στρίβουμε δεξιά στην διασταύρωση με τη Γεωργ. Γεννηματά και περνώντας μπροστά από το Κολυμβητήριο φτάνουμε στην περιοχή αλλαγών.
Οι αθλητές της μικρής διαδρομής κινούνται περιμετρικά του κυκλικού κόμβου αριστερόστροφα με τη φορά των αυτοκινήτων και μπαινουν κατεβαίνουν απο το ποδήλατο στο σημειο dismount και μπαίνουν στην περιοχή αλλαγών.
Οι αθλητές της μεγάλης διαδρομής κινούνται περιμετρικά του κυκλικού κόμβου αριστερόστροφα με τη φορά των αυτοκινήτων  και συνεχίζουν προς την αντιθετη κατευθυνση για να κάνουν και τη δεύτερη στροφή. Ολοκληρώνοντας και τη δεύτερη στροφή κινούνται περιμετρικά του κυκλικού κόμβου αριστερόστροφα με τη φορά των αυτοκινήτων και μπαινουν κατεβαίνουν απο το ποδήλατο στο σημειο dismount και μπαίνουν στην περιοχή αλλαγών.
bike-part6-3d
 bike-part6-road
2ο Τρέξιμο
Δίαθλο: 3 στροφές για τη μεγάλη απόσταση 1 στροφή για τη μικρή απόσταση
Η διαδρομή του 2ου τρεξίματος έχει συνολικό μήκος 2,3χλμ και θετική υψομετρική 60μ. Ξεκινάει από την περιοχή αλλαγών, διασχίζει την Ζηνοπούλου και περνάει από την πλατεία για να στρίψει πάλι από την οδό Παπαντωνίου, κατόπιν διαφοροποιείται από την διαδρομή του πρώτου τρεξίματος, γυρνάει και κατηφορίζει από τις οδούς Γεναδίου, Κων.Ιατρίδου, Θερμοπυλών, για να φτάσει στην περιοχή αλλαγών. Για τη μικρή απόσταση συνεχίζει άλλα 500μ μέχρι τον τερματισμό (σύνολο 2,8χλμ) για την μεγάλη απόσταση γίνονται 3 στροφές +500μ μέχρι το τέλος, σύνολο 7,4χλμ.
run2-3d
 run2-road
Κανονισμοί Αγώνων
Στους αγώνες διάθλου ισχύουν οι κανονισμοί τριάθλου της Ε.Ο.ΤΡΙ. / ITU. Στους αγώνες δρόμου ισχύουν οι κανονισμοί ΣΕΓΑΣ / ITU. Για ότι δεν προβλέπεται και για οποιαδήποτε ένσταση υπεύθυνη είναι η αγωνόδικος επιτροπή.
Σημαντικές Τεχνικές Επισημάνσεις για τους αγώνες Διάθλου
1) Το κράνος στο σκέλος της ποδηλασίας είναι υποχρεωτικό για όλες τις κατηγορίες και για κάθε συμμετέχοντα. Πρέπει να το φοράτε και να είναι δεμένο σωστά, για οποιαδήποτε κίνηση σας με το ποδήλατο (ακόμα και αν έχετε το ποδήλατο στο χέρι) εντός κι εκτός περιοχής αλλαγών.
2) Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η χρήση ακουστικών και συσκευές αναπαραγωγής ήχου
3) Στη μεγάλη απόσταση του Διάθλου στο σκέλος της ποδηλασίας θα επιτραπούν μόνο ποδήλατα δρόμου «κούρσες» και ατομικής χρονομέτρησης TT). Στη μικρή απόσταση θα επιστραπεί  κάθε είδος ποδηλάτου -ΜΤΒ, κούρσα, city, TT …- αρκεί φυσικά να πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας.
4) Στο σκέλος της ποδηλασίας οι αγώνες για όλες τις κατηγορίες και τις αποστάσεις είναι  με κανονισμούς «non drafting». Δεν επιτρέπεται το γκρουπάρισμα, ούτε το «κολλητήρι» (drafting). Τηρείτε αποστάσεις 10 μέτρων από το μπροστινο και το πίσω ποδήλατο. Η προσπέραση πρέπει να διαρκει maximum 20 δευτερόλεπτα κατα τα οποια αυτος που προσπερνιέται οφείλει να κόψει και να αφήσει τον συναθλητή του να τον περάσει. Κατοπιν του επιτρέπετα να δοκιμάσει να προσπεράει ο ίδιος ξανά. Η ποινή για drafting είναι 2 λεπτά στο penalty box.
5) Τα ποδήλατα θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή αλλαγών μέχρι τις 9.15 για όλες  τις κατηγορίες και τις αποστάσεις
5) Το τσιπ χρονομέτρησης θα πρέπει να είναι δεμένο με το ειδικό στραπ στον αριστερό αστράγαλο του κάθε αθλητή (για τις σκυταλοδρομίες το τσιπ περνιέται από τον έναν αθλητή στον άλλο, βλ παρακάτω)
6) Ο αριθμός πρέπει να φαίνεται μπροστά κατά τη διάρκεια του τρεξίματος και πίσω κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας. Χρησιμοποιήστε την ειδική ζώνη μέσης (race belt) που θα σας δοθεί και στην οποία τοποθετείτε τον αριθμό σας
7) Τοποθετείτε τα μικρά αυτοκόλλητα με τον αριθμό σας στο κράνος, εμπρός, αριστερά δεξιά και το μεγάλο αυτοκόλλητο στο παλουκόσελο του ποδηλάτου
8) Κρατάτε την περιοχή αλλαγών καθαρή με όλα τα αντικείμενα σας μέσα στο καλάθι! Έχετε δικαίωμα να έχετε μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια εκτός καλαθιού. Η ποινή για “ακαταστασία” είναι 10 δευτερόλεπτα στο penalty box.
9) Η παρουσία των αθλητών του διάθλου στην τεχνική ενημέρωση τη μέρα πριν τον αγώνα είναι υποχρεωτική. Οι αθλητές είναι υπεύθυνοι να γνωρίζουν τις διαδρομές, τους γύρους καθώς και τυχόν ποινές που μπορεί να τους επιβληθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα . Κοιτάτε τους πίνακες στο penalty box για να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε λάβει κάποια ποινή.
10) Αποτυχία ή άρνηση εκτέλεσης των ποινών στο penalty box επισύρουν ακύρωση του αθλητή.
11) Για τις σκυταλοδρομίες, όλες οι αλλαγές  (από το 1ο τρέξιμο σε ποδηλασία και από ποδηλασία στο 2ο τρέξιμο) γίνονται εντός περιοχή αλλαγών δίπλα στο ποδήλατο του ποδηλάτη της ομάδας με τον κάθε αθλητή να φοράει το τσιπ της ομάδας στο πόδι. Ομάδα που οποιοδήποτε μέλος της κινείται ή τερματίζει χωρίς το τσιπ χρονομέτρησης θα ακυρώνεται. Αναλυτικές τεχνικές λεπτομέρειες για τις σκυταλοδρομίες διαβάστε παρακάτω
12) Θα υπάρχουν σημεία «wheel station» πάνω στη διαδρομή της ποδηλασίας, α) στο penalty box δίπλα στην περιοχή αλλαγών β) στην κορυφη της διαδρομής στη «Ραχη».  Εκεί οι αθλητές θα μπορούν να αφήνουν εφεδρικούς τροχούς. Δεν θα υπάρχουν εφεδρικοί τροχοί από τη διοργάνωση. Κάθε αθλητής που ενδιαφέρεται θα πρέπει να το δηλώσει στη διοργάνωση από την προηγούμενη μέρα στη γραμματεία και να αφήσει τους εφερδρικούς  τροχούς τους με σήμανση πάνω τον αριθμό του (χρησιμοποιείστε κάποια αυτοκόλλητη ετικέτα).
13) Κατά τις αλλαγές καβαλάμε το ποδήλατο έξω από τη ζώνη αλλαγής μετά την ειδική γραμμή «mount» κατα την πρωτη αλλαγή από τρέξιμο σε ποδήλατο και ξεκαβαλάμε πριν τη γραμμή «dismount» κατά τη δεύτερη αλλαγή από ποδήλατο σε τρέξιμο. Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ποδηλατούμε εντός περιοχής αλλαγών, για κανένα λόγο ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια αλλά ούτε και αφού έχουμε ολοκληρώσει τον αγώνα μας.
14) Για την συμμετοχή σας θα πρέπει να υπογράψετε την υπεύθυνη δήλωση (κλικ εδω για να την κατεβάσετε) . Συνιστούμε να εκτυπώσετε το έντυπο και να το φέρετε έτοιμο υπογεγραμμένο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Τεχνικές Λεπτομέρειες ειδικά για τις ομάδες σκυταλοδρομίας
1) Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε εδώ http://www.energyraces.gr/register/karpenissi/ και αφορά τις ομάδες σκυταλοδρομίας (Energy Duathlon Karpenissi 2016 – Ομάδες Σκυταλοδρομίας). Στην επόμενη φόρμα συμπληρώστε το όνομα της ομάδας σας, όνομα, επώνυμο, email και τηλέφωνο του αρχηγού και ονομα-επώνυμο για τα μέλη της ομάδας που θα κάνουν τα 3 σκέλη του αθλήματος.
2) Μπορεί να υπάρξουν ομάδες 2 ατόμων (δρομέας και ποδηλάτης) ή σκυταλοδρομίες 3 ατόμων (2 δρομείς, 1 ποδηλάτης). Θα βραβευτούν ξεχωριστά οι κατηγορίες:
– Ανδρών/μικτές (ομάδες μόνο απο άνδρες ή μικτές με άνδρες-γυναίκες)
– Γυναικών (αμιγώς γυναικείες ομάδες)
3) Υπενθυμίζουμε πως το κόστος συμμετοχής στον αγώνα για τις ομαδικές είναι 40 ευρώ για τη μικρή απόσταση και 50 ευρώ για την μεγάλη απόσταση για κάθε ομάδα σκυταλοδροµίας. Όλο το ποσό το πληρώνει ο αρχηγός της ομάδας που παραλαμβάνει και το κοινό αγωνιστικό υλικό και για τους δύο ή τρεις αθλητές της ομάδας του
4) Η «σκυτάλη» είναι το τσιπ χρονομέτρησης. Ομάδα που οποιοδήποτε μέλος της κινείται ή τερματίζει χωρίς το τσιπ χρονομέτρησης θα ακυρώνεται.
5) Όλες οι αλλαγές σκυτάλης (από το 1ο τρέξιμο στην ποδηλασία και από ποδηλασία στο 2ο τρέξιμο) γίνονται εντός περιοχή αλλαγών δίπλα στο ποδήλατο του ποδηλάτη της ομάδας με τον κάθε αθλητή να περνάει το τσιπ της ομάδας στο αριστερό πόδι του επόμενου.
6) Ο ποδηλάτης τοποθετεί τα μικρά αυτοκόλλητα με τον αριθμό στο κράνος, εμπρός, αριστερά δεξιά και το μεγάλο αυτοκόλλητο στο παλουκόσελο του ποδηλάτου. Ποδηλάτης ομάδας που κινείται χωρίς αριθμούς θα βγαίνει εκτός αγώνα.
7) O ποδηλάτης σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ καβαλάει ποδήλατο εντός περιοχής αλλαγών, όπως προβλέπεται και από τους κανονισμούς του ατομικού. ΔΕΝ ποδηλατούμε εντός περιοχής αλλαγών, για κανένα λόγο ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια αλλά ούτε και αφού έχουμε ολοκληρώσει τον αγώνα μας.
8) Το bib (αριθμό) τον φοράνε όλοι οι αθλητές με την ειδική ζώνη (race belt) και τον παραδίδουν ο ένας στον άλλο κατά την αλλαγή. Ο αριθμός πρέπει να είναι σε εμφανές σημείο στο μπροστινό μέρος του σώματος του και οφείλει να τερματίσει με αυτόν.
Παιδικός Αγώνας  Kids Run 1k
Η εκκίνηση του παιδικού αγώνα θα γίνει στις 13.00  στην αρχή της οδού Ζηνοπούλου. Λίγο νωρίτερα, στις 12.30 θα γινει προσυγκέντρωση των παιδιών έξω από το ξενοδοχείο «Ελβετία», όπου θα είναι και η γραμματεία του αγώνα και με τον υπεύθυνο κριτή της παιδικής διαδρομής θα κατευθυνθούν προς τον τερματισμό.

Εγγραφές
Οι αγώνες είναι ανοιχτοί προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr και συγκεκριμένα στο linkhttp://www.energyraces.gr/register/karpenissi/
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Duathlon long distance έχουν αθλητές και αθλούμενοι ηλικίας από 18 ετών και άνω. Σημειώνεται πως για τη συμμετοχή σε αυτό το αγώνισμα είναι υποχρεωτική η χρήση αγωνιστικού ποδηλάτου τύπου “κούρσας δρόμου” ή “ατομικής χρονομέτρησης”.
Στα αγωνίσματα Duathlon sprint distance και Energy Run Karpenisi έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλούμενοι ηλικίας 16 ετών και άνω (γεν από το 2000 και μετά).
Στο αγώνισμα Energy Run kids Karpenisi μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από 8-15 ετών. (γεν 2001 – 2008)
Η διαδρομή Fun Run ειναι ανοιχτή προς όλους και μπορεί να γίνει τρέξιμο ή περπάτημα. Δεν είναι αγώνας και δεν έχει χρονομέτρηση
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr και συγκεκριμένα στο link http://www.energyraces.gr/register/karpenissi/
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016.
Οι συμμετέχοντες πρέπει την ημέρα του αγώνα να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη Γραμματεία του αγώνα και να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση την οποία μπορούν να βρουν και να συμπληρώσουν στο www.energyraces.gr (κλικ εδω για να την κατεβάσετε)
Κόστος συμμετοχής:
– Για εγγραφή και πληρωμή μέχρι 30/6
Duathlon long distance : 30 ευρώ
Duathlon relay long distance : 40 ευρώ
Duathlon sprint distance : 20 ευρώ
Duathlon relay sprint distance 30 ευρώ
– Για εγγραφή και πληρωμή από 1/7 έως 26/7
Duathlon long distance : 40 ευρω
Duathlon relay long distance : 50 ευρω
Duathlon sprint distance : 30 ευρώ
Duathlon relay sprint distance : 40 ευρω
– Energy Run Karpenissi 10k : 10ευρω
– Fun Run 3k : ΔΩΡΕΑΝ
– Energy Run kids Karpenissi : ΔΩΡΕΑΝ
Οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρώσουν το κόστος συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016.

Παράδοση υλικού αγώνα (bib number, chip etc)
Η Παραλαβή του υλικού του αγώνα θα γίνει από τη γραμματεία του αγώνα το Σάββατο 30/7 και την Κυριακή 31/7 τις ώρες που ορίζει το πρόγραμμα.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από την γραμματεία του αγώνα πακέτο χρονομέτρησης που θα περιλαμβάνει τον απαραίτητο εξοπλισμό του αγωνα (τσιπ χρονομέτρησης, αριθμό συμμετοχής) και δώρα χορηγών.

Βραβεύσεις
Όλοι οι αθλητές που θα τερματίσουν εντός χρόνου και σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα θα λάβουν στο τέλος αναμνηστικό μετάλλιο.
Στους τρείς πρώτους και πρώτες της γενικής κατάταξης θα απονεμηθούν μετάλλια καθώς και στους τρεις πρώτους και πρώτες των ηλικιακών κατηγοριών ως εξής:
Duathlon long distance
Γενική Ανδρών – Γενική Γυναικών
Ηλικιακές κατηγορίες – Age Group
Ανδρών – Γυναικών 18-29 ετών, 30-39, 40-49, 50-59, 60 και άνω
Σκυταλοδρομία: Duathlon relay long distance
Θα βραβευτούν ξεχωριστά οι κατηγορίες:
– Ανδρών/μικτές (ομάδες μόνο απο άνδρες ή μικτές με άνδρες-γυναίκες)
– Γυναικών (αμιγώς γυναικείες ομάδες)
Duathlon sprint distance
Γενική Ανδρών – Γενική Γυναικών
Ηλικιακές κατηγορίες – Age Group
Ανδρών – Γυναικών 16-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 και άνω
Energy Run Karpenissi 10k
Γενική Ανδρών – Γενική Γυναικών
Energy Run kids Karpenissi
Γενική Αγοριών – Γενική κοριτσιών

Πρόγραμμα Διοργάνωσης
Σάββατο 30/7
17:00 – 20:00 Άνοιγμα Γραμματείας και παράδοση πακέτου αθλητών, Ξενοδοχείο LECADIN
17:30 – 18:30 Συγκέντρωση και ενημέρωση εθελοντών, Ξενοδοχείο LECADIN
18:30 Τεχνική ενημέρωση αγώνων (υποχρεωτική για τους αθλητές του διάθλου) , Ξενοδοχείο LECADIN
19:00 Αγωνιστικές και Προπονητικές συμβουλές από ειδικούς , Ξενοδοχείο LECADIN
Κυριακή 31/7
07:30 Άνοιγμα Γραμματείας και παράδοση πακέτου αθλητών, Ξενοδοχείο «ΕΛΒΕΤΙΑ»
08:00 Άνοιγμα Ζώνης Αλλαγών, Πάρκινγκ «Ρίζωμα»
09:15 Κλείσιμο Ζώνης Αλλαγών, Πάρκινγκ «Ρίζωμα»
09:30 Εκκίνηση αγώνα Duathlon long distance 9-44-7 χλμ, Πλατεία Καρπενησίου
09:30 Εκκίνηση αγώνα Duathlon relay long distance 9-44-7 χλμ, Πλατεία Καρπενησίου
09:30 Εκκίνηση αγώνα Energy Run Karpenissi 10k, Πλατεία Καρπενησίου
09:30 Εκκίνηση αγώνα Duathlon sprint distance 3-22-3χλμ, Πλατεία Καρπενησίου
09:30 Εκκίνηση αγώνα Duathlon relay sprint distance 3-22-3χλμ, Πλατεία Καρπενησίου
09:30 Εκκίνηση αγώνα Διαδρομής Fun Run 3χλμ, Πλατεία Καρπενησίου
11:30-12.30 Λειτουργία Γραμματείας παιδικού αγώνα Energy Run kids, Ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ
12:30 Προσυγκέντρωση παιδιών αγώνα Energy Run kids, Ξενοδοχείο «ΕΛΒΕΤΙΑ»
13:00 Εκκίνηση αγώνα Energy Run kids Karpenissi 1χλμ, Πάρκινγκ «Ρίζωμα» – Αρχή οδού Ζηνοπούλου
14:00 Απονομές, Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου

* Όλες οι εκκινήσεις θα γίνουν στην (Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου εκτός από τον παιδικό αγώνα που θα γίνει στο δρομο του Κολυμβητηρίου
** Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τον τελικό αριθμό συμμετοχών σε κάθε κατηγορία
*** 10 λεπτά πριν από την εκκίνηση κάθε κούρσας θα γίνεται σύντομη τεχνική ενημέρωση των αθλητών στη γραμμή εκκίνησης

Διαμονή στο Καρπενήσι
Η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας χαρακτηρίζεται από υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακές μονάδες και ξενώνες. Άλλωστε το Καρπενήσι, που εκτός από ιδανικός ορεινός τουριστικός προορισμός, έχει καθιερωθεί και σαν τόπος προετοιμασίας πρωταθλητών και ομάδων διαφόρων αθλημάτων, με τους επαγγελματίες του τουρισμού να έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στου αθλητές και γνώση των ιδιαίτερων αναγκών τους.

Τροποποίηση προκήρυξης:
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας
προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή και για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών.

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας ενημερώσεις για τους αγώνες μας!http://eepurl.com/bLqgsP
Ακολουθήστε μας στα social media και να είστε άμεσα ενήμεροι για όλα μας τα νέα
Karpenissi-Duathlon_Flyer_14,8x21cm_Final
Karpenissi-Duathlon_Flyer_14,8x21cm_Final

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου