Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Να γιατί έχει γίνει “κόκκινο πανί” ο Πολάκης: 350 εκατ ευρώ το μεγάλο φαγοπότι των ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ!!!


Κανονικό φαγοπότι γινόταν την περίοδο των κυβερνήσεων Σαμαρά – Βενιζέλου στο καταταλειπωρημένο ΚΕΕΛΠΝΟ, που αναδεικνύεται μαζί με την υπόθεση Μαρτίνη και τις οφ σορ, στον μίτο της Αριάδνης του λαβύρινθου της διαπλοκής και της λεηλασίας του Δημόσιου Ταμείου. .....
Και να γιατί ο Παύλος Πολάκης ο μόνος υπουργός που τόλμησε να βάλει νυστέρι στο τέρας της συναλλαγής, έχει γίνει το κόκκινο πανί για τα … διεφθαρμένα ΜΜΕ!!!Το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως αποκαλύπτεται από νέα δημοσιεύματα, “δωροδοκούσε” κανονικά “δημοσιογράφους” και “Μέσα” για να στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου …
Το περιοδικό «HOTDOC» αποκαλύπτει σήμερα ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ έδωσε χορηγία 90.000 ευρώ ακόμη και στον προφυλακισμένο, για την υπόθεση του Noor One, Αιμίλιο Κοτσώνη.
Tο περιοδικό παραθέτει αναλυτικά το πόρισμα ελέγχου για το 2014 από την Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χορηγία του ΚΕΕΛΠΝΟ σε εταιρεία συμφερόντων του Αιμ. Κοτσώνη, ενός εκ των εμπλεκομένων με τη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor One.
Ο κ. Κοτσώνης «παίρνει το 2014 περίπου 90.000 ευρώ για επικοινωνία, μέσω της εταιρείας του ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ», την οποία ελέγχει έχοντας το 1% και το υπόλοιπο 99% η VOISINS LIMITED, κυπριακή off-shore συμφερόντων του ίδιου.
«Η πληρωμή του Κοτσώνη προφανώς αφορά διαφήμιση στην free press εφημερίδα Metro, στην οποία η VOISINS εμφανιζόταν ως εκδότης μέσω της ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ», αναφέρει το δημοσίευμα.
Με το ίδιο θέμα καταπιάνεται και η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία έχει ως βασικό ρεπορτάζ στην πρώτη σελίδα το «μεγάλο φαγοπότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ», σημειώνοντας ότι το πάρτι στοίχισε διαχρονικά στο Δημόσιο πάνω από 350 εκατ. ευρώ.
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου