Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Σάββας Γιαννοσπύρος για το Δήμαρχο Δελφών: «Είναι αυτοδιοικητικά ανιστόρητος” - Ισχυρίζεται ότι «Η χειρότερη Δημοτική Αρχή του Δήμου Δελφών, μηδενικού έως αρνητικού έργου»


Αναφερόμενος κ. Σάββας Γιαννοσπύρος στο δημοσίευμά μας και στα λεγόμενα του Δημάρχου κ. Παναγιωτόπουλου «περί κοινωνικής κατοικίας» και ιδιαίτερα στην αιχμή του «ότι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι έδιναν (τις κατοικίες) σύμφωνα με τον αριθμό των ψήφων» δήλωσε:     
“Ο κ. Παναγιωτόπουλος δυστυχώς αποδεικνύεται ,πέραν των άλλων, ότι είναι αυτοδιοικητικά ανιστόρητος. Δεν γνωρίζει, ως όφειλε, ότι η «Κοινωνική “Λαϊκή Κατοικία» εφαρμόσθηκε (πριν 30 χρόνια) από τον αείμνηστο Δήμαρχο Χριστολιά Καμπεράκη και μάλιστα τότε οριοθετήθηκαν- αποκτήθηκαν - κατασκευάστηκαν οι κατοικίες που αυτός σήμερα κόπτεται ότι προσφέρει!

 Το κυριότερο όμως είναι ότι παραχωρήθηκαν ,στους τότε στους δικαιούχους, με ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και με αξιόπιστη-αδιάβλητη και κοινωνικά αποδεκτή διαδικασία. Δεν μπορεί να προσβάλει καταξιωμένους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους. Ας μάθει και να εμπεδώσει ότι , τόσο το κτίριο του ΕΟΜΜΕΧ (τώρα «Μουσικό Σχολείο», που εγκαινίασε ξανά πρόσφατα ;!) ,όσο και το κτίριο του ΚΕΓΕ (πρώην «Μουσικό Σχολείο» και τώρα με την παραχώρησή του «Κοινωνικό Παντοπωλείο», που μάλλον και αυτό θα το ξαναεγκαινιάσει;!) είναι κτίρια (όπως και άλλα που βρήκε έτοιμα) που έγιναν τότε και έχουν τη σφραγίδα του Χριστολιά Καμπεράκη, ένα μοναδικό αυτοδιοικητικό (και όχι μόνο) που είχα τη τύχη και τη τιμή να είμαι Σύμβουλός του, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του και της ΤΕΔΚ Φωκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου