Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Δωρεάν παραχώρηση χρήσης κτηρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Άμφισσα για την στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών

Υπεγράφη σήμερα, 06/05/2016 μεταξύ του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη και του Δημάρχου Δελφών, κ. Θανάση Παναγιωτόπουλου η σύμβαση δωρεάν παραχώρησης χρήσης του κτηρίου της Περιφέρειας.....
που βρίσκεται επί των οδών φρουρίου και Δ. Μίχου στον οικισμό Δροσοχωρίου της Δημοτικής Κοινότητας Άμφισσας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δελφών και συγκεκριμένα του κοινωνικού παντοπωλείου του φορέα μας. Στο συγκεκριμένο κτήριο έως πριν από λίγο καιρό στεγάζονταν το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας που μεταστεγάστηκε όπως γνωρίζετε επιτυχώς στις νέες του εγκαταστάσεις.
Ο Δήμος Δελφών αναλαμβάνει την ευθύνη, της συντήρησης του κτιρίου, την κάλυψη όλων των λειτουργικών εξόδων του χώρου (λογαριασμοί ΔΕΗ, νερού, τηλεφώνου), την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την τακτική συντήρηση του κτιρίου υπαιτιότητας της χρήσης αυτού, για το διάστημα της παραχώρησης. Η παρούσα ισχύει μέχρι  31-08-2019. (ημερομηνία λήξης της παρούσας περιφερειακής περιόδου).
Η συγκεκριμένη λύση θα συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του δικτύου κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας, που ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και υποχρέωση για τον φορέα μας.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Κώστα Μίχο και τις λοιπές Περιφερειακές Αρχές και Υπηρεσίες για την συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση και του συγκεκριμένου εγχειρήματος όπως συμβαίνει άλλωστε καθ’ όλη την διάρκεια της έως σήμερα αγαστής συνεργασίας μας.







Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου